Twitter vil gennemgå sine politikker omkring banned brugere, forud for Elon Musk overtager virksomheden

Twitter vil gennemgå sine politikker omkring banned brugere, forud for Elon Musk overtager virksomheden

12. oktober 2022 Slået fra Af admin

Twitter har efter sigende undersøgt, om der er andre værktøjer til administrering af indhold, der kunne erstatte at banne sine brugere, det er den hårdeste straf for overtrædelse af reglerne, mange brugere har oplevet at blive permanent banned fra twitter platformen.

Twitter gennemgår sine politikker omkring permanent banned mod brugere, hvilket muligvis bringer dets indholdsmoderering i overensstemmelse med Elon Musks vision for det sociale medieplatform, rapporterede Financial Times onsdag.

Twitter undersøger nye værktøjer

Twitter har undersøgt, om der er andre værktøjer til moderering af indhold, der kan erstatte et ban, dens hårdeste straf for overtrædelse af reglerne, sagde avisen, med henvisning til flere personer, der er bekendt med situationen.

Tilbage i maj, kort efter at have indgået en aftale om 44 milliarder dollars, for at købe Twitter, havde Musk lovet ændringer i den sociale medieplatforms praksis for indholds administrering. 

Musk, der kalder sig selv en ytringsfrihed fortaler, havde også sagt, at han ville ændre Twitters forbud mod den tidligere amerikanske præsident Donald Trump.

 

 

FT-rapporten sagde dog, at enhver politikændring næppe ville bane vejen for Trumps tilbagevenden til platformen, da Twitter ikke overvejer at omgøre forbud, der er udstedt for at bryde sin politik mod tilskyndelse til vold.

Relaterede indlæg  Elon Musk: Vi har solgt for 2 millioner dollars, af "Burnt Hair" parfumen på 24 timer

Medarbejdere ser på områder, hvor de føler, at Twitter kan have forbudt brugere for mindre lovovertrædelser, såsom at dele vildledende information, tilføjede rapporten.

Twitter begrænsede Kanye Wests konto i weekenden og sagde, at det fjernede opslag fra rapperen, som onlinebrugere fordømte som antisemitiske. Twitter og repræsentanter for Donald Trump reagerede ikke umiddelbart på Reuters anmodninger om kommentarer.

Tilbage i august annoncerede Twitter , at det ville genoplive funktioner på det sociale medie for at promovere nøjagtig information om det amerikanske midtvejsvalg i november og slå ned på falske og vildledende indlæg.

Eksperter i borgerrettigheder

Eksperter i borgerrettigheder har anklaget sociale medier og teknologiske platforme for ikke at gøre nok for at forhindre spredning af misinformation, herunder ideen om, at den amerikanske præsident Joe Biden ikke vandt valget i 2020.

Twitter siger, at det vil anvende sin civile integritetspolitik, der blev indført i 2018, på midtvejsperioden den 8. november, når alle 435 pladser i det amerikanske Repræsentanternes Hus er på spil og omkring en tredjedel af de 100 pladser i det amerikanske senat.

Relaterede indlæg  Threads vs Twitter: Sammenligning af funktioner - Hvilken er bedst?

Politikken forbyder brugere at poste vildledende indhold, der har til formål at afholde folk fra at stemme, og påstande, der har til formål at underminere offentlighedens tillid til et valg, herunder falske oplysninger om resultatet af et valg.