Twitter forsøger at afholde brugerne fra at tage screenshot, men i stedet at dele selve linket.

Twitter forsøger at afholde brugerne fra at tage screenshot, men i stedet at dele selve linket.

8. oktober 2022 Slået fra Af admin

Twitter er angiveligt begyndt at bede brugere, der tager skærmbilleder af tweets, om at dele et link til tweetet i stedet. Twitter ser ud til at registrere skærmbilleder taget på appen, hvilket beder brugerne om at kopiere et link til tweetet eller bruge delemenuen til at sende tweetet til andre brugere. Funktionen siges at være den seneste indsats fra firmaet for at forbedre oplevelsen på platformen, forud for overtagelsen af Elon Musk, der forventes at finde sted senere på måneden. Elon Musk har netop købt Twitter.

Sikkerhedsforsker og reverse enginnering ekspert Jane Manchun Wong (Twitter: @wongmjane) delte fredag et skærmbillede af Twitter-appen på iOS, og viste en prompt med teksten “Del tweet i stedet?” og to knapper: Kopier link og Del tweet.

 

Virksomheden bekræftede til The Verge, at den nye funktion, der beder brugerne om at dele tweetet eller kopiere et link til tweetet, er en del af en begrænset test i iOS. Wong siger, at funktionen er en del af virksomhedens forsøg på at øge engagementet på platformen. Det er værd at bemærke, at det at finde et tweet på et skærmbillede kræver at du besøger Twitter-appen eller webstedet og søger efter et brugernavn eller tweetet.

Relaterede indlæg  Twitter vil snart give brugerne mulighed for at kontrollere, hvem der kan nævne dem i tweets

Sidste måned blev Twitter også set arbejde på et værktøjstip, der beder brugerne under et tweet, der beder dem om at “dele dette tweet med nogen, selvom de ikke er på Twitter”.

Tid til at oprette sig på Twitter for at se opslag?

Virksomheden tillader allerede brugere at dele tweets direkte til deres Instagram-historier, men folk, der ser historien, kan ikke trykke på det delte tweet for at få adgang til det på Twitter-appen.

Interaktion mellem brugere på platformen vil øges
Lad os fortælle dig, at ved at dele tweets vil der være mere interaktion mellem brugere på Twitter-platformen. Så det vil virksomheden gerne opfordre til, og hvis virksomheden i fremtiden gør det sværere at tage screenshots, så kan det betyde en stigning i antallet af brugere på platformen, så til dem der endnu ikke har en brugere på twitter, bliver indirekte tvunget til at oprette sig for at kunne se opslag fra twitter.

Relaterede indlæg  Twitter X logo rebranding proces, gør X appen "Everything" klar

Rediger knappen er blevet rullet ud i USA.

I mellemtiden begyndte Twitter at udrulle redigeringsknappen for “Blue-abonnenter” i USA. Platformen har allerede rullet redigeringsknappen ud for Blue-abonnenter i Canada, Australien og New Zealand. Med dette vil brugerne være i stand til at redigere deres tweet fem gange inden for 30 minutter efter, at tweetet er blevet offentliggjort. Denne service er dog begrænset til brugere, der kun har “købt” et Twitter Blue-abonnement.