Twitter X logo rebranding proces, gør X appen “Everything” klar

Twitter X logo rebranding proces, gør X appen “Everything” klar

24. juli 2023 Slået fra Af admin

Twitter X-logoet er det seneste i rækken af ​​ændringer, som Elon Musk har foretaget på den sociale medieplatform, siden han erhvervede det i oktober 2022. Bogstavet “X” er blevet brugt af Musk i mange af hans andre virksomheder, såsom SpaceX og Tesla, og det ses som et symbol på innovation og fremskridt.

I betragtning af at X.com nu omdirigerer til Twitter, og at den nuværende Twitter-chef Linda Yaccarino og Elon Musk har godkendt ændringen, ja, det sker. Twitter gennemgår en rebranding-proces.

Elon Musk har delt dette tweet for at annoncere rebrandingen:

Hvad sker der med Twitter X-logoet?

Twitter X-logoet blev første gang annonceret af Musk på Twitter den 22. juli 2023. Han tweetede et billede af et flimrende “X” og sagde, at det nye logo ville være “midlertidigt”, indtil et mere permanent design kunne skabes. Det nye logo blev officielt lanceret den 23. juli 2023.

Twitter X-logoet er blevet mødt med blandede reaktioner. Nogle mennesker har rost det nye logo og sagt, at det er enkelt og moderne. Andre har kritiseret det nye logo og sagt, at det er for almindeligt og kedeligt.

Relaterede indlæg  Hvordan skjuler jeg Blue checkmark på twitter? Trin for trin guide.

Efter at en bruger sagde, at han ville fortsætte med at kalde appen Twitter, svarede Elon Musk “ikke så længe”.

Mød X appen Alt

Twitter X-logoet er ikke kun en kosmetisk ændring. Det er også en del af en større plan fra Musk om at forvandle Twitter til en “alt-app”. Musk har sagt, at han ønsker, at Twitter skal blive en platform, hvor folk kan gøre alt fra at holde sig informeret til at shoppe til at foretage betalinger.

Twitter X-logoet er beregnet til at repræsentere denne nye vision for Twitter. Bogstavet “X” er en blank tavle, og det er op til brugerne at bestemme, hvad Twitter skal blive til.

Hvorfor rebrandes Twitter?

Der er et par grunde til, at Twitter rebrander sig. For det første ønsker Musk at tage afstand fra den tidligere ledelse af Twitter. Den tidligere administrerende direktør, Jack Dorsey, var kendt for sin minimalistiske tilgang til design, og Twitter-fuglelogoet var en afspejling af det. Musk er på den anden side mere interesseret i at skabe en platform, der er visuelt tiltalende, brugervenlig og ”multi-purpose”.

Relaterede indlæg  Hvordan slår man følsomt indhold fra på Twitter? Trin for trin guide.

For det andet er Twitter X-logoet en måde for Musk at signalere, at dette er en ny æra for Twitter. Han har sagt, at han ønsker at gøre Twitter til en mere åben og gratis platform, og det nye logo er en måde at repræsentere denne forandring.