Threads guide: Sådan tjekker du en persons Threads følger liste

Threads guide: Sådan tjekker du en persons Threads følger liste

11. juli 2023 Slået fra Af admin

Instagram Threads er ikke tilgængelig endnu i Danmark og Europa (EU regler)

 

Meta lancerede for nylig Threads, og applikationen nåede 100 millioner brugere på kun ti dage. Efterhånden som flere mennesker tilslutter sig den seneste sociale medie-app, bliver der rejst spørgsmål om, hvordan man laver forskellige ting på platformen. I dag vil vi tage et kig på, hvordan man kan se folks Threads følger liste!

Hvis du er ny til Threads, kan det være svært at finde forskellige ting, da applikationen kan overvejes et sted mellem Instagram og Twitter. Hvis du ikke er vant til Twitters tema, kan det være svært for dig at finde ting, inklusive listen over Threads efter andre personer. Bare rolig; selvom det ikke er synligt på folks profiler, er det meget nemt at tjekke det.

Sådan ser du andres Threads følgende liste

Et fantastisk aspekt ved Threads er, hvor nemt det er at følge alle, du kender. Du vil have mulighed for automatisk at følge alle de konti, du allerede følger på Instagram, når du først tilmelder dig med Threads. Dette er en fantastisk tilgang til at begynde at bruge Threads og sikre, at du ser alle dine venners seneste indlæg.

Men dette rejser spørgsmålet om, hvordan man kan se andres Threads følgende liste. Lad os se nærmere på det. Sådan gør du:

  1. Åbn Threads .
  2. Gå til profilen på den person, du ønsker at se følgende liste.
  3. Tryk på antallet af følgere under bio .
  4. Tryk på Følger.
  5. Du vil se Threads følger liste over personen.
Relaterede indlæg  Sådan ser du en persons følgerliste i Threads

I starten kan det være svært at finde listen over andre personer, der følger Threads , fordi den næsten er skjult. Normalt på Instagram kan du også se følgende antal, men på Threads er det kun antallet af følgere, der er synligt på folks bios.

Adam Mosseri, administrerende direktør for Instagram.

“Idéen var at gøre mindre fremtrædende, hvor mange mennesker du fulgte for at sænke trykket på det tal. Nogle gange er folk på Instagram bange for at følge flere mennesker, fordi de ønsker, at den slags følger-til-følger-forhold skal være lidt anderledes.

Og vi ville bare se, hvordan det var bare at slippe af sted med det, ikke helt købe ved at gøre det meget mindre fremtrædende, man kunne bare følge folk uden at bekymre sig så meget om det,” sagde Adam Mosseri, administrerende direktør for Instagram.

Her er flere tips, som du kan tjekke ud på Threads following list og appen generelt:

Her er flere tips, som du kan tjekke ud på Threads following list og appen generelt:

  • Du kan også se din egen følgende liste ved at følge de samme trin ovenfor.
  • Hvis du ikke er sikker på, hvem nogen følger, kan du prøve at søge efter deres brugernavn i søgefeltet øverst i Threads-appen.
  • Hvis du vil se en liste over alle de personer, der følger dig på Threads, kan du gå til din profil og trykke på antallet af følgere, du har.
Relaterede indlæg  Sådan sletter eller deaktiverer du din Threads konto