Hvordan bliver man verificeret på Instagram og Threads fra Danmark

Hvordan bliver man verificeret på Instagram og Threads fra Danmark

14. juli 2023 Slået fra Af admin

Instagrams anmodning om verifikation er en traditionel metode til at få sit berømte blå flueben verificeret badge. Instagrams moderselskab Meta har dog ændret spillet totalt.

Her er en guide til Instagram Blue Tick, og hvordan du kan få det verificerede mærke på Instagram og Threads i 2023.

Hvordan bliver man verificeret på Instagram?

I modsætning til tidligere har Instagram nu to måder, du kan få et verifikationsmærke på din konto. Selvfølgelig er den første af metoderne gratis, mens den anden vil koste dig penge på et månedligt abonnement. Her er, hvordan du kan træne begge dele.

Anmoder om bekræftelse på Instagram

Før den blå flueben verificerede abonnementsplan blev annonceret, var og er dette den organiske måde at anmode om verifikation på platformen. Her er de trin-for-trin instruktioner, du skal følge.

Trin #1: Start ‘ Instagram ‘ på din smartphone og log ind, hvis ikke allerede.

Trin #2: Gå til din ‘Profil’ ved hjælp af fanen i nederste højre hjørne.

Trin #3: Tryk på ‘hamburger’- menuen i øverste højre hjørne, som afslører en masse muligheder.

Trin #4: Gå til ‘Indstillinger og privatliv’ .

Trin #5: Rul for at finde ‘Kontotype og værktøjer’, som skal være under menuen ‘For professionelle’ .

Trin #6: Vælg den mulighed, der siger ‘Anmod om verifikation’ , der fører dig til siden ‘Ansøg om Instagram-bekræftelse’ .

Trin #7: Fortsæt med at udfylde alle de oplysninger, der kan redigeres, under mulighederne ‘Bekræft ægthed’ og ‘Bekræft notabilitet’ . 

Trin #8: Når alle oplysningerne er udfyldt og med nøjagtighed, bør du kunne se knappen ‘Send’ . Tryk på den, og din ansøgning vil blive behandlet.

Relaterede indlæg  Sådan bliver du verificeret på Instagram Threads

Bemærk: Du vil ikke være i stand til at ændre dit brugernavn, når bekræftelsen er udført. Dette er en traditionel og gratis metode til at blive verificeret på Instagram, selvom profilen er underlagt kontrol fra Instagram.

Abonner på Meta Verified

Meta tog det med storm, så brugerne faktisk kunne betale for at blive verificeret på Instagram. Her er hvordan proceduren fungerer.

  • Trin 01: Først skal du gå til Instagram på din telefon (selvfølgelig).
  • Trin 02: Gå over til fanen ‘ Profil’ i nederste højre hjørne.
  • Trin 03: Tryk på ‘Hamburger’- menuen, og den er placeret i øverste højre hjørne.
  • Trin 04: Tryk på “Meta Verified”. 

Bemærk: Hvis du ikke er i stand til at finde denne mulighed, er Meta Verified sandsynligvis ikke aktiveret for dig endnu, og du bliver nødt til at vente på, at den udrulles. Søg hjælp fra Instagram eller Facebook-hjælp.

  • Trin 05: Forudsat at du kan få adgang til denne funktion, vil du blive mødt med en venteliste. Tryk på ‘Tilmeld dig venteliste >> OK’.
  • Trin 06: Hvis alt går godt, giver den næste skærm med titlen “Meta Verified” dig muligheden for at “Abonner” på denne betalte blå kryds-tjeneste. 
  • Trin 07: Til sidst vil du blive ført til en betalingsside, hvor du skal trykke på “Betal nu” , vælge UPI eller en anden betalingsmåde i en Google Play-pop-up og trykke på “Abonner-knappen”. Beløbet vil automatisk blive trukket, medmindre du ændrer indstillingerne i Google Play Butik. 
  • Trin 08: Du vil blive bedt om at fremlægge identitetsbevis , hvor du kan uploade et Aadhaar-kort, kørekort eller ethvert andet nævnt offentligt udstedt dokument. Tag en selfie-video for at bekræfte, at du er en rigtig person, og det er stort set alt.
Relaterede indlæg  Sådan sletter eller deaktiverer du din Threads konto

Bemærk: Når betalingen går igennem, og du har angivet din identitet, får din konto et blåt flueben for verificerede konti. Enhver, der forsøger at få det samme, skal være mindst 18 år gammel. I øjeblikket er tjenesten begrænset til individuelle brugere, men professionelle konti og virksomheder vil snart få fingrene i Blue Tick Mark. 

Det er usandsynligt, at du får mulighed for at få ‘Meta Verified’, hvis din konto er ny. Undgå desuden at poste links eller udføre aktiviteter, der overtræder Instagrams vilkår og betingelser. Til sidst, når dit Instagram-håndtag er verificeret, vil din Threads-konto også vise det verificerede badge, da begge er indbyrdes forbundne.