Hvordan opretter jeg en konto på Instagram Threads?

Hvordan opretter jeg en konto på Instagram Threads?

8. juli 2023 Slået fra Af admin

Instagram Threads er ikke tilgængelig endnu i Danmark og Europa (EU regler)

Tilgængelig til iOS og Android, Metas nye Threads-app er nu tilgængelig for Instagram-brugere, der gerne vil prøve en anden tekstbaseret samtale-app end Twitter. Sådan dykker du ind.

Der er et nyt socialt netværk i byen, og det er nu frit tilgængeligt. Kendt som Threads er den nye platform den seneste skabelse af Facebook- og Instagram-ejer Meta og er designet som et alternativ til Twitter . Uanset om du ønsker at blive medlem af Threads som permanent medlem eller bare vil se, hvad balladen handler om, er her trinene til at hoppe ombord.

Sådan kommer du i gang med Threads

1. Tilmeld dig Instagram, hvis du ikke har en konto

Threads er kun tilgængelige for Instagram-brugere, da de trykker direkte ind på din konto. Hvis du endnu ikke har en Instagram-profil og stadig gerne vil tage Threads en tur, skal du gå til Instagram-webstedet og klikke på linket Tilmeld dig. På næste side skal du tilføje dit navn, din e-mailadresse og en adgangskode og derefter klikke på Tilmeld dig. Tilføj din fødselsdag, og bekræft din konto via en kode, der sendes til din telefon. Du er nu sat op med Instagram.

2. Log ind på Threads-appen

Opslag og svar på indlæg på Threads understøttes kun via mobilappen, selvom du kan få adgang til og læse indlæg for specifikke konti via webstedet . For at komme i gang skal du downloade Threads fra Apples App Store til iOS eller Google Play til Android og derefter tænde for appen. 

Hvis dit Instagram-kontonavn allerede vises nederst på startskærmen, skal du bare trykke på det. Hvis ikke, skal du trykke på muligheden for Log ind med Instagram og derefter logge ind med din konto. Du kan derefter vælge at gemme dine login-oplysninger, hvis du ønsker det.

 3. Opret din profil