Sådan tilføjer du Threads link til Instagram bio: Guide

Sådan tilføjer du Threads link til Instagram bio: Guide

14. juli 2023 Slået fra Af admin

Tråde er blevet en af ​​de mest populære sociale medieplatforme på et par dage, og den har endda overgået 10 millioner brugere. Folk fra hele verden har forsøgt at vænne sig til platformen, og vi er her for at gøre tingene lettere for dig med forskellige slags tråde-guides. I dag viser vi dig, hvordan du tilføjer Threads-link til Instagram-bio!

Da Threads er en hybrid af Twitter og Instagram, kan det være en udfordring for en ny bruger at finde forskellige elementer. Det kan være en udfordring for dig at finde varer, hvis du ikke er vant til Twitters tema. Du har måske set nogle tal på visse profiler. Du gættede rigtigt, de er folks tråde-links, og du kan klikke på dem for at gå til deres profil. Lad os se nærmere på, hvordan du tilføjer Threads-link til Instagram-bio.

Sådan tilføjer du Threads-link til Instagram-bio

At inkludere et link til din Threads-konto i din Instagram-biografi er en metode til at promovere det. Dine følgere vil have lettere ved at finde og tilslutte sig din Threads- profil som et resultat. Det er en meget simpel proces, da du skal kopiere linket på tråde og indsætte det på Instagram. Her er en trin-for-trin guide:

 1. Gå til Tråde og log ind på din konto.
 2. Gå til din Threads-profilside.
 3. Tryk på “Del profil”.
 4. Tryk på “Kopiér”.
 5. Gå til Instagram og log ind på din konto.
 6. Gå til din Instagram-profilside.
 7. Tryk på “Rediger profil”.
 8. Vælg “Links”.
 9. Tryk på ” Tilføj eksterne links. “
 10. Indsæt dit Threads-profillink i URL-feltet.
 11. Klik på “Udført”.
Relaterede indlæg  Sådan opretter du en konto på Threads Instagram App

Vil Threads indtage Twitters trone?

Siden udgivelsen den 5. juli er Threads blevet downloadet mere end 100 millioner gange. Selvom dette er et betydeligt antal, er det stadig for tidligt at forudsige, om Threads vil udgøre en alvorlig udfordring for Twitter.

I forhold til Threads har Twitter en række fordele, herunder en større brugerbase og et mere kendt brand. Men Threads har et par potentielle fordele, såsom dens vægt på privat deling og Instagram-integration.

Det er stadig for tidligt at forudsige, hvilken tjeneste, Twitter eller Threads, der vil sejre i sidste ende.