Kan du bruge Threads uden Instagram?

Kan du bruge Threads uden Instagram?

16. juli 2023 Slået fra Af admin

Metas seneste tilføjelse til den sociale medieverden, Threads, er knyttet til vores Instagram-konti. Men der er folk, der vil bruge appen, som ikke ønsker at oprette en Instagram-konto. Er det muligt at bruge Threads uden Instagram?

Du ved sikkert allerede, hvor populær Instagrams Threads-app er blevet, hvis du bruger sociale medier bare lidt. Threads ses i øjeblikket som Twitters største rival, efter at det fik 10 millioner brugere på kun 7 timers udgivelse.

Nogle mennesker vil dog gerne bruge Threads uden Instagram og spørge Google, om det er muligt. Lad os se, om du kan bruge Metas nye sociale medieplatform uden en Instagram-konto.

Threads uden Instagram: Er det muligt?

Det er ikke muligt at bruge Threads uden Instagram, da du skal logge ind med dine IG-legitimationsoplysninger, og applikationen tilbyder dig også at følge alle på din Instagram. Det ser heller ikke ud til, at dette nogensinde vil ændre sig, og folk, der vil bruge Threads, bliver også nødt til at oprette en Instagram-konto.

Relaterede indlæg  Sådan tilføjer du musik til Instagram Notes

Nogle brugere, der ikke er interesserede i at bruge Instagram, kan finde dette skuffende, men der er et par grunde til, at dette er tilfældet. Først og fremmest blev Threads oprettet som en Instagram-tilføjelse. Den synkroniserer dine kontakter med din Instagram-konto, så du hurtigt kan se, hvem der allerede er knyttet til dig på Threads.

For det andet bruger Meta sandsynligvis Instagram til at hjælpe Threads med at udvikle sig og vokse, da det stadig er under udvikling. Meta kan sørge for, at Threads har en stor nok brugerbase ved at kræve, at brugerne har en Instagram-konto.

Kan du stadig registrere en Threads-konto, hvis du ikke vil bruge Instagram?

Nej, du kan ikke oprette en Threads-konto uden at bruge Instagram. Der er ikke desto mindre en lille løsning, som du kan bruge.

At lave en falsk Instagram-konto og bruge den til at lave en Threads-konto er én tilgang. Hvis du virkelig vil bruge Threads , er der en metode omkring denne begrænsning, men den er ikke ideel. Du skal stadig oprette en Instagram-konto, da det ikke er muligt at bruge Threads uden Instagram.