Sådan bruger du Instagram som en professionel

Sådan bruger du Instagram som en professionel

16. oktober 2022 Slået fra Af admin

Instagram har oplevet eksponentiel vækst i de seneste år. I dag er det den mest indflydelsesrige sociale medieplatform og får løbende flere følgere. Derudover er Instagram en fantastisk måde at tjekke ind på, hvad dine venner laver dag til dag, samt hvad dine yndlingsmærker laver.

Hvis du har undret dig over, hvordan du bedst administrerer en Instagram-konto, er der et par enkle retningslinjer, du skal huske for at hjælpe dine Instagram-billeder og Instagram-historier til at blive en viral sensation. Hvis du beslutter dig for at starte en profil nu, har du brug for en Instagram for Dummies slags tutorial til at guide dig til succes. Lad os nedbryde et par Instagram-funktioner og hacks for at hjælpe dig med dit første Instagram-opslag og mere.

7 gode råd til instagram for nybegynder.

For at skabe et stærkt fundament på en visuel platform som Instagram, skal du starte med den grundlæggende Instagram-tutorial, der viser dig, hvordan du opretter et opslag, nemt redigerer billeder og videoer og et par andre Instagram-tip, der hjælper dig med at udvide din profil.

Så er du interesseret i at starte en Instagram-konto for dig selv eller din virksomhed, men er du ikke sikker på den bedste måde at gøre det på? Her er alle de bedste Instagram-tips til begyndere.

1. Lær det grundlæggende i, hvordan du poster på Instagram

Hvis du er ny til Instagram-appen, tænker du måske: “Hvordan poster jeg på Instagram?” Dette er et social medieplatform, hvor du skal vælge imellem, hvilke billeder du tilføjer til din profil. På Facebook uploader du måske 50 billeder fra din sidste ferie, men på Instagram bør du kun vise et eller to billeder fra din rejse for at holde din profils æstetiske høj.

Når du har et billede i tankerne, som du gerne vil uploade til Instagram-appen:

  1. Klik på + (plus) ikonet i midten af ​​skærmen
  2. Vælg det billede, du vil uploade fra dit fotobibliotek på din telefon. Alternativt kan du også tage et nyt billede eller video direkte i appen.
  3. Klik på Næste i øverste højre hjørne
  4. Instagram vil automatisk vise dig en filterkategori. Vælg et af filtrene eller tryk på Rediger for at justere kontrast, lysstyrke, varme og mere.
  5. Når du er tilfreds med filteret og redigeringerne, skal du klikke på Næste igen
  6. Tilføj en billedtekst, placering, eller tag en andens Instagram-konto. Du har også mulighed for at dele det samme billede på Facebook eller en anden social medieplatform ved at klikke på Del i øverste højre hjørne.
  7. Post dit nye billede
Relaterede indlæg  Sådan tilføjer du Threads link til Instagram bio: Guide

2. Opnå Instagram-billeder af høj kvalitet

Instagram handler om visuals. Det er vigtigt at vælge interessante, farverige fotos og videoer af høj kvalitet, som du vil sende. Der er ingen grund til at bekymre sig, hvis du ikke er en rigtig professionel, når det kommer til at tage perfekte Instagrammable billeder. Du kan bare bruge apps som TouchRetouch til at hjælpe dig med at redigere små fotofejl.

TouchRetouch appen hjælper dig med nemt at slippe af med en irriterende plet, dække over et logo eller slette andet uønsket indhold. Appens klikbaserede værktøjer giver en ligetil løsning baseret på dens kraftfulde algoritmer. Nu kan du nemt maskere den powerline eller dårligt placerede skraldespand, der ødelægger et ellers perfekt billede.

Udover fjernelse af objekter og streger har TouchRetouch også farvekorrektion for at indstille lysstyrke, kontrast, højlys, skarphed, varme og mætning helt rigtigt. Og hvorfor ikke spare tid? Med et enkelt klik fjerner TouchRetouch prikker, pletter og andre fejl uden behov for at zoome ind eller udføre noget detaljeret arbejde.

3. Overbelast ikke dine billeder med filtre

Fristet til at bruge de filtre, der tilbydes i din Instagram-app? For sent — tendensen til billeder med en overflod af filtre og effekter er allerede aftaget. I stedet sætter folk nu pris på naturligt udseende billeder lavet i en enkelt signaturstil. Prøv at bruge CameraBag Pro-appen til at hjælpe dig med at tilføje naturlige accenter og få dit billede til et professionelt niveau.

CameraBag Pro er en let, men alligevel kraftfuld foto- og videoeditor bygget til, ja, professionelle. Det har et bibliotek med 200 fremragende filtre, der er blevet omhyggeligt udformet af fotografer, designere og videografer for at hjælpe dig med at opnå unikke resultater i dit arbejde. Du kan endelig skabe virkelig forbløffende indhold til Instagram og endda anvende forretningsvandmærker med blot et par klik, uden al hovedpine og kompleksitet ved virksomhedssoftware.

4. Del billeder og videoer med jævne mellemrum

Det er vigtigt at poste regelmæssigt og være ekstra opmærksom på indholdet i Stories, for at holde dine følgere interesserede i, hvad du har at sige. Desuden bør du gøre en indsats for at interagere med dine følgere og besvare eventuelle spørgsmål, de måtte have, samt bruge Instagram direkte til at kontakte specifikke mennesker, du selv beundrer.

Relaterede indlæg  Hvordan skjuler jeg likes og visninger på Instagram? Sådan gør du det

5. Følg de seneste Instagram-trends

Hold øje med de seneste Instagram-trends for at finde god indholdsinspiration. For at se de mest populære billeder og videoer, der er relevante for dig, skal du bruge fanen Udforsk i Instagram ved at trykke på forstørrelsesglasikonet i Instagram-menuen. Her finder du udvalgte billeder og videoer, der er kommenteret og synes godt om af personer, du følger. Dette er en fantastisk måde at finde nye brugere at interagere med.

6. Behandl din Instagram som et personligt brand

I stedet for at poste ansigtsløse perfekte billeder, prøv at gøre din Instagram til et mere personligt brand. Del dine følelser, tanker og ideer. Vær den rigtige dig. I dag ønsker folk frem for alt at følge en personlighed.

7. hvordan du bruger hashtags på Instagram

Mens hashtags er en fantastisk måde at øge din rækkevidde, forbedre Instagram-profilsøgning, tilskynde til engagement og tiltrække nye følgere, er det vigtigt kun at bruge relevante hashtags. Pust ikke dit indlæg op med snesevis af hashtags, medmindre de er nøgleord, der virkelig hører hjemme. Du kan risikere at jage følgere væk eller få dit indlæg til at ligne spam, hvis du beslutter dig for at tilføje for mange tilfældige hashtags.

Nu hvor du ved, hvordan du bruger Instagram, som influencers gør, er du på vej til at blive en ekspert. Held og lykke 🙂

 

Hvordan skjuler jeg likes og visninger på Instagram? Sådan gør du det