Sådan tilføjer du skrifttyper til Google Slides: trin for trin guide

Sådan tilføjer du skrifttyper til Google Slides: trin for trin guide

18. juli 2023 Slået fra Af admin

Det er vigtigt at vælge den rigtige skrifttype til din præsentation. Du vil have en skrifttype, der er let at læse, attraktiv og ser tydelig ud på en computerskærm eller ekstern skærm .

Selvom Google Slides har et godt udvalg af skrifttyper , vil du måske have noget andet. Selvom du ikke kan uploade eller bruge en skrifttype fra din computer i Google Slides, er der måder at få flere skrifttypevalg på.

Tilføj flere skrifttyper til Google Slides

Når du vil ændre den aktuelle skrifttype, du bruger i Google Slides, skal du blot vælge en fra rullelisten Skrifttype på værktøjslinjen. Du kan tilføje flere skrifttyper til denne liste med nogle få trin.

Trin 1: Vælg rullelisten Skrifttype på værktøjslinjen, og vælg Flere skrifttyper øverst.

Trin 2: Når pop op-vinduet vises, kan du indsnævre skrifttypeindstillingerne og sortere dem.

Scripts : Brug rullemenuen Scripts for at vælge sprog . Vælg et script, og du vil se de tilgængelige skrifttyper.

Vis : Brug rullemenuen Vis for at vælge stilen . Vælg en stil som serif, sans serif eller håndskrift, og du vil se skrifttyperne til den stil.

Søg : For at finde en bestemt skrifttype skal du indtaste et nøgleord i søgefeltet . Du vil derefter se de matchende resultater.

Sorter : For at sortere noget af ovenstående skal du bruge rullemenuen Sorter . Du kan sortere efter popularitet, i alfabetisk rækkefølge, efter tilføjet dato eller trend.

Relaterede indlæg  Hvordan får man et blåt flueben til sin Gmail konto.

Trin 3: Hvis du ser en skrifttype, du vil bruge, skal du vælge den på listen. Dette placerer et flueben ved siden af ​​det, fremhæver det og placerer det på listen Mine skrifttyper til højre.

Trin 4: Når du er færdig med at tilføje de skrifttyper, du vil bruge, skal du vælge OK nederst.

Trin 5: Du vil derefter se dine nye valg i rullelisten Skrifttype Vælg rullemenuen, og du vil se alle de tilgængelige skrifttyper nederst, som inkluderer dine nye skrifttyper. Du skal blot vælge den, du vil bruge.

Brug en skrifttypetilføjelse til Google Slides

I en tidligere version af denne artikel anbefalede vi brugen af ​​en tilføjelse fra Google Workspace Marketplace. Denne tilføjelse, kendt som Extensis Fonts, tilbød en anden mulighed for at få adgang til og tilføje nye skrifttyper til Google Slides. Men i løbet af vores sædvanlige indholdsopdateringsprocedurer har vi nu opdaget, at udvidelsen i øjeblikket ikke ser ud til at fungere så godt, som den havde, da vi første gang anbefalede den.

Mens jeg testede Extensis Fonts igen for nylig, lykkedes det ikke at installere den via to forskellige browsere. Derudover, da vi forsøgte at finde en alternativ tilføjelse til at erstatte den tidligere tilføjelsesanbefaling i denne artikel, var vi ikke i stand til at finde en passende erstatning. På nuværende tidspunkt føler vi, at Google Workspace Marketplace ikke har nogen andre brugbare font-tilføjelsesmuligheder, som vi ville være trygge ved at anbefale til vores læsere. De resterende muligheder på denne markedsplads var enten dårligt anmeldt (1-stjernet vurdering) eller havde intet at gøre med tilføjelse af nye skrifttyper.

Relaterede indlæg  Hvad er en WEBP-fil?

Når det er sagt, på nuværende tidspunkt, hvis du har brug for at tilføje skrifttyper til Google Slides, er du bedre stillet ved at bruge Slides’ indbyggede More Fonts-funktion som beskrevet i afsnittet ovenfor.

Indtil Google giver mulighed for at tilføje dine egne skrifttyper til Google Slides , kan du bruge Slides’ More Fonts-funktion til et bredere udvalg.