Google Pixel Fold overskygger Pixel 7a på næsten alle måder

Google Pixel Fold overskygger Pixel 7a på næsten alle måder

11. maj 2023 Slået fra Af admin

Google har afsløret de fulde specifikationer og priser for Pixel Fold ved Google I/O 2023 sammen med den næste post i Pixel A-serien.

Pixel Fold er gået fra rygter til bekræftet drilleri til officielt afsløret med alle detaljer i løbet af kun et par dage ved hjælp af den nylige Google I/O-præsentation. 

Så nu ved vi alle præcist, hvor detaljerede skærmene er, hvor længe en opladning vil vare, og hvor meget det vil koste – plus en overraskelse afsløring for Pixel A-serien af ​​mere overkommelige telefoner.

Google bekræftede Pixel Fold to dage før Google I/O

Nu hvor vi har fuldt verificerede specifikationer på Pixel Fold, ved vi, at den udvendige skærm giver en 5,8-tommer fuld OLED-skærm med et Corning Gorilla Glass Victus-cover. 

  • Mens den udfoldede indvendige OLED-skærm måler 7,6 tommer – og begge skærme er i stand til op til 120Hz. 
  • Pixel Fold kan også prale af cirka 30 timers batterilevetid (op til 72 med “Extreme Battery Saver”) og understøttelse af hurtig opladning. 
  • Den indeholder også 12 GB RAM plus en Google Tensor G2-processor.
Relaterede indlæg  Hvad er Google Bard? Alt hvad du behøver at vide om Googles AI Chatbot

Kamerasystemet

Kamerasystemet er også ret kraftigt med 48 MP (med 4K-videounderstøttelse), 10,8 MP ultrawide og 10,8 MP telefotokameraer på bagsiden. 

Derudover understøtter et 9,5 MP frontkamera op til 4K video og et 8MP indvendigt kamera (til den udfoldede skærm).

Men Google har heller ikke glemt sin A-serie, og afslørede den nye Pixel 7a som en del af serien. 

Pixel 7a lover at fungere som et skridt op fra Pixel 6a med flere funktioner udeladt af serien, herunder ansigtslåsning, trådløs opladning, en skærm, der kan understøtte op til 90Hz, og 8 GB RAM. 

Det inkluderer også et opgraderet kamerasystem med et 13 MP frontkamera med 4K-understøttelse og en større primær kamerasensor.

Du kan forudbestille Pixel Fold nu , startende ved $1799 for 256GB ($1919 for 512GB) og tilgængelig i både Porcelæn og Obsidian farveskemaer, med levering forventes at begynde i slutningen af ​​juni. Pixel 7a er tilgængelig i fire farvevalg i dag, startende ved $499.