Google lancerer nye ikoner og funktioner til “Kontakter”, “Beskeder” og “Telefon”.

Google lancerer nye ikoner og funktioner til “Kontakter”, “Beskeder” og “Telefon”.

21. oktober 2022 Slået fra Af admin

Google introducerer nye ikoner og funktioner i sine Beskeder og andre apps. Målet med de seneste tilføjelser er at gøre disse apps smartere og sikrere for brugerne.

Under udforskningen af den nyeste beta, fandt vi næsten 10 friske og fornyede funktioner, der vil forbedre beskedoplevelsen. Med andre ord vil det give en nem og effektiv måde at bruge Google’s Kontakter, Beskeder og Telefon-apps.

Den amerikanske teknologiproducent gjorde en stor indsats for at orientere reflekterende tjenester til sine forbrugere. I den seneste udvikling har virksomheden iværksat unikke ikoner og funktioner til RCS -meddelelsesprotokoller for at gøre Google Messages-applikationen mere brugervenlig.

Så lad os kigge på disse 10 nye funktioner:

Det er værd at nævne, at de kommende nye tilføjelser er baseret på RCS-meddelelsesprotokollerne. Til dem, der ikke ved det hvad det er, er RCS en pakke med Rich Communication Services, der tilbyder moderne chatfunktioner.

Hvordan vil denne nye protokol påvirke meddelelser? For eksempel kan du udveksle gruppechat, video, lyd, billeder i høj opløsning, FaceTime og omfattende beskedfunktioner.

1. Svar let på en bestemt besked

Til at begynde med vil RCS-funktionen løse svarproblemerne i en gruppechat. Som et resultat ville du være i stand til at svare på en bestemt besked uden at blive forvirret midt i forskellige tekster.

2. Send emoji-reaktioner fra Android til iPhone

Med begyndelsen af ​​dette år fik iPhone-brugere lov til at reagere med humørikoner på Android -enheder. På det tidspunkt var funktionen kun tilgængelig for iOS-brugere. Men ikke flere begrænsninger. Nu kan selv Android-brugere sende emoji-reaktioner til iPhone SMS(er).

3. En ny måde at få adgang til talebeskeder på

Er du en genert person, der ikke åbner stemmebeskeder offentligt? Her er en måde, der vil hjælpe dig med at få adgang til stemmenoter når som helst og hvor som helst. Ja, Google gør den bedste brug af maskinlæring og aktiverer talebeskedtransskription.

Relaterede indlæg  Google Bard: Hvordan bruges Google's AI robot

Denne mulighed vil transskribere lydbeskeden i en normal tekstversion. Du behøver derfor ikke tilslutte dine høretelefoner. Aktiver blot transskriptionsfunktionen og nyd talebeskederne på en ny måde.

I øjeblikket er funktionen tilgængelig for Pixel 7-serien, Pixel 6-serien, Samsung Galaxy S22 og Galaxy Fold 4-enhederne.

4. Brug påmindelsestjenesten i beskeder

Har du modtaget noget vigtigt i beskeder og vil du sætte det på påmindelse? Nu har du påmindelsestjenesterne lige ved hånden. Google har inkluderet påmindelser i applikationen Beskeder. Yderligere vil de allerede gemte påmindelser også dukke op, når du åbner appen Beskeder.

5. Se YouTube videoer i appen beskeder

Google redder dig fra travlheden og tilføjer adgang til YouTube-videoer i Beskeder. Du kan med andre ord se en YouTube-video i appen Beskeder ved blot at trykke på linket.

6. Stjernemarkér den vigtige besked

Ligesom Whatsapp kan du nu markere vigtige tekster i Beskeder. Dette er en af ​​de bedste tilføjelser. Mens vi finder noget vigtigt i beskeder, farer vi ofte vild i så mange tekster. Men nu vil appen foreslå, at du straks markerer en stjerne på vigtige tekster. For eksempel adresse, telefonnumre og mere.

7. Foretag et øjeblikkeligt videoopkald

Wow! det her er noget mere fantastisk. Beskeder vil nu identificere tekster som “Kan vi snakke?” eller “Skal jeg ringe til dig?” og vil øjeblikkeligt foreslå et mødeopkald ved at vise et miniikon ved siden af ​​teksten. Desuden vil det foreslå, at du tilføjer begivenheder i kalenderen ved at se dato, dag og klokkeslæt i teksterne.

8. Planlæg begivenheder direkte på Beskeder

Google forsøger at bringe en funktion, der kan give dig mulighed for direkte at kontakte virksomheder, som du tjekker på Maps og søgeplatforme. Som et resultat vil det føre alle dine chats til ét sted med mere privatliv og sikkerhed. Du kan foretage flere handlinger uden selv at forlade appen.

Relaterede indlæg  Playables: YouTube er efter sigende på udkig efter at komme ind i onlinespilområdet

9. Adgang til alle enheder

En ny måde at nyde sms’er mellem egne enheder. Nu kan du sende en sms fra én enhed til din anden enhed blot ved at kommandere Google Assistant.

10. Besked selv i luften

Har du nogensinde følt et dårligt netværk, mens du sad på et fly? Nå, nu vil der ikke være et sådant problem. Google har tilknyttet United Airlines for at levere beskedfaciliteter selv på fly. Bare slå RCS-funktionen til og fortsæt dine samtaler.

Fra rapporterne vil denne funktion finde sted ved udgangen af ​​dette år. Så disse er nogle interessante funktioner, der snart vil bringe en pålidelig oplevelse til dine Google-beskeder.

google nye appikon til beskeder, opkald og

Vent, listen slutter ikke her. Google giver appen Beskeder et nyt udseende. Nu vil du se to overlappede bobler i lyse og mørkeblå nuancer. Designet er enkelt, minimalistisk og nøgternt for øjnene. Det samme gælder andre apps, såsom kontakter og telefoner.

Snapchat+ medlemmer får tilpasset historieudløb samt er flere funktioner frigivet i Danmark