Google TV har lige tilføjet over 800 gratis live-tv-kanaler – her er, hvad du får

Google TV har lige tilføjet over 800 gratis live-tv-kanaler – her er, hvad du får

12. april 2023 Slået fra Af admin

Google TVs fornyede Live-fane er en one-stop-shop for muligheder for live-tv

YouTube TV eller Sling TV .

Du kan finde disse muligheder på den nydesignede Live-fane med resten af ​​dine livekanaltjenester, inklusive premium-tjenester som YouTube TV eller Sling TV .

Denne indsats fra Google har til formål at forny sin Live-fane for at gøre den til en one-stop-shop for live-tv-muligheder, der kan konkurrere med de bedste streamingtjenester . På denne fane finder du kanaler med shows som Westworld, Law & Order: SVU og The Walking Dead sammen med nyhedskanaler som ABC, NBC, CBS og FOX.

Det tilføjer også en ny tv-guidefunktion på venstre skinne, der lader dig browse efter genre eller se, hvad der er trending. Alle programmer eller kanaler, der er gemt i dine “Favoritter”, er fastgjort øverst.

Program guide

Hvilke serier og film kommer til Google TV?

De 800 kanaler fra Tubi, Plex og Haystack News slutter sig til Google TV’s eksisterende udvalg af Pluto TV-kanaler . Med dette seneste træk er Google TV hurtigt ved at blive et førende centrum for de bedste gratis streamingtjenester , der er tilgængelige i dag.

Relaterede indlæg  Hvordan får man et blåt flueben til sin Gmail konto.

For de ukendte startede Plex som en medieserver, men har siden udvidet sit tilbud med film og tv samt muligheden for at oprette forbindelse til andre gratis streamingtjenester. Vi har tidligere kåret Plex til en af ​​de bedste streaming-apps , da den tilføjede en ny Discovery-tilstand og en overvågningsliste for at gøre det nemmere at administrere alt server-hostet indhold og dets gratis katalog over film og tv-shows.

Der vil du finde gratis reklame-understøttede streaming-tv-kanaler (FAST), som samler shows som Baywatch, NBC’s Hannibal og Doctor Who til lineære tv-“kanaler”. Betalte Plex-abonnenter har også adgang til fællesskabsfokuserede funktioner, såsom at tilføje venner for at se, hvad de ser, og hvordan de bedømmer serier og film.

Annonceunderstøttet

Tubi er en annonceunderstøttet gratis streamingtjeneste, der ejes af Fox med et bibliotek med over 20.000 ældre tv-shows og film fra partnerskaber med store Hollywood-navne som Paramount, Lionsgate, Warner Bros. og MGM. Indholdsmæssigt finder du lidt af hvert.

Relaterede indlæg  Sådan tilføjer du skrifttyper til Google Slides: trin for trin guide

Hvad angår tv-shows, har Tubi et stort udbud af reality- og True Crime-indhold såsom TMZ, Dateline, Hell’s Kitchen, Duck Dynasty og Forensic Files. Rent filmmæssigt finder du ikke de nyeste og bedste hits, men der er masser af oldschool-klassikere og nostalgi-foder. Tubi har også et robust udvalg af anime, der kan konkurrere med Netflix, inklusive nyere udgivelser og fanfavoritter fra 90’erne og 2000’erne. Tjek vores fulde Tubi-forklaring for flere detaljer.

Haystack News er vært for live-kanaler fra lokale, nationale og internationale nyhedsmedier, herunder Reuters, Al Jazeera, CBS, ABC og CNN.