Sådan opretter du dine egne iMessage-klistermærker i iOS 17

Sådan opretter du dine egne iMessage-klistermærker i iOS 17

13. juni 2023 Slået fra Af admin

Apples iOS 17 bringer et væld af nye og sjove funktioner til systemapps. For eksempel får Phone-appen kontaktplakater, som lader dig indstille billeder i fuld skærm til opkaldsskærmen. Det er fordybende og bringer et frisk nyt look til den kedelige skærm, der kommer op, når nogen ringer.

En anden sjov funktion er at kunne oprette klistermærker i appen Beskeder. iOS 17 lader dig oprette et klistermærke ved at vælge et hvilket som helst billede fra dine billeder. Den bruger iOS 16’s tryk-og-hold til at vælge emnet, men fungerer automatisk.

Men hvordan bruger du denne funktion til dig selv? Hvis du har iOS 17 beta, kan du se, hvordan du laver dine egne klistermærker!

Sådan gør du ethvert billede til et klistermærke i iMessage

Hvis du vil lave et klistermærke ud fra et billede, vælger du det, og systemet genkender motivet. Desuden får du sjove effekter for at gøre klistermærkerne sjovere at bruge.

Det skal bemærkes, at du kun kan lave disse klistermærker, hvis du har iOS 17, og de vil kun være synlige for modtageren, hvis de også er på iOS 17. Du kan downloade iOS 17 beta nu , hvis du ønsker det, eller du kan vente indtil senere i år, hvor Apple frigiver opdateringen til alle.

Relaterede indlæg  Sådan tilføjer du widgets til Apple Watch i watchOS 10

Trin 1: Åbn enhver chat i iMessage – helst den, hvor du vil sende det nye klistermærke. Tryk på + tegnet til venstre for tekstboksen.

Trin 2: Du får en popup-menu. Tryk på Klistermærker .

Trin 3: Tryk på + tegnet i øverste venstre hjørne af menuen.

Trin 4: Du vil blive ført til Fotos i iMessage. Vælg det billede, du vil lave et klistermærke af.

Trin 5: Tryk på Tilføj mærkat i nederste højre hjørne.

Trin 6: Klistermærket vil blive tilføjet med tre muligheder, som du kan vælge imellem: Omarranger, Tilføj effekt og Slet. Tryk på Tilføj effekt, hvis du vil tilpasse klistermærket.

Trin 7: Du får fire effekter at vælge imellem. Tryk på din favorit.

At skabe brugerdefinerede klistermærker fra mine billeder i iMessage har været en af ​​de fedeste nye funktioner, vi har set indtil videre. Tidligere har du været nødt til at stole på tredjepartsapps, fjerne baggrunden på billeder og gemme dem for at bruge tilpassede klistermærker. Men med iOS 17 har Apple bragt funktionaliteten til sin systemapp, og det kræver nu blot et par tryk at lave dine egne klistermærker. Prøv det og hav det sjovt!

Relaterede indlæg  Sådan bruger du iMessage på Windows 11