Sådan får du adgang til Counter-Strike 2 Beta Limited Test

Sådan får du adgang til Counter-Strike 2 Beta Limited Test

26. april 2023 Slået fra Af admin

Opdatering: 01.09.2023 – Sådan får du adgang til CS2s begrænsede test

Fra i dag starter Valve processen med at invitere så mange kvalificerede spillere som muligt til den begrænsede test.

For at være berettiget til CS2s begrænsede test skal spillere have

  • CS:GO Prime Status

  • en aktiv konkurrencedygtig færdighedsgruppe, og

  • spille størstedelen af ​​deres officielle matchmaking-spil i en af ​​de regioner, hvor den begrænsede test er tilgængelig.

For at tjekke, om du er blevet inviteret til den begrænsede test, skal du blot åbne CS:GO. Du bør se en invitation pop op, når du går ind i hovedmenuen.

Accepter invitationen og luk CS:GO. Installer opdateringen i dit Steam-bibliotek. Næste gang du starter CS:GO, vil Steam spørge dig, om du vil starte CS2 i stedet for.

FAQ

Får jeg adgang til den begrænsede test, hvis jeg spiller en matchmaking og får en rang nu?

Hvis du opfylder alle andre krav, vil du sandsynligvis blive inviteret inden for den næste bølge, selvom du først opnåede din rang i dag.

 

Du kan finde den officielle Steam FAQ på Counter-Strike 2’s Limited Test her .

________________________________________________________________________________________

 

Sådan spiller du Counter-Strike 2 Beta (2023)

Valve satte endelig rygterne til ro og annoncerede Counter-Strike 2, en erstatning for det kritikerroste taktiske FPS-skydespil CS:GO, der nægter at dø. Nå, endnu flere spillere spiller nu Counter-Strike, takket være Counter-Strike 2-hypen og dens kommende udgivelse i sommeren 2023. Forresten, hvis du undrer dig over, hvad der er nyt, er her alt, du behøver at vide om Counter Strike 2 . Men i denne guide vil vi forklare, hvordan du spiller CS2 beta og tips til, hvordan du øger dine chancer for at blive inviteret til at teste spillet. Når det er sagt, er det tid til at se på trinene for at få adgang til Counter-Strike 2 begrænset beta-test.

Alle kan få en invitation til Counter-Strike 2 beta-testen, så længe spilleren består et par grundlæggende faktorer. Vi vil diskutere dem i næste afsnit, hvor vi fortæller dig, hvordan du øger dine chancer for at komme ind i den begrænsede Counter-Strike 2-test. Indtil videre er her, hvordan du kan tjekke, om du er blevet inviteret til Counter-Strike 2 Beta:

1. Åbn først Steam. Download og installer Counter-Strike: Global Offensive (gratis), hvis du ikke har. Mens CS:GO vil blive erstattet af Counter-Strike 2 senere, vil den stadig være tilgængelig indtil videre. Spillere kan kun få invitationer til CS2 gennem det eksisterende spil. Jeg går ud fra, at du allerede har Steam, men hvis du ikke har det, kan du downloade det ved at bruge linket her .

2. Fortsæt med at starte Counter-Strike: Global Offensive. Jeg går ud fra, at du allerede er Steam-bruger og har spillet CS:GO før. Hvis du ikke har, vil der sandsynligvis gå lang tid, før du kan få adgang til CS2 Beta. Dette skyldes, at Valve i øjeblikket tilbyder det til spillere med en god tillidsfaktor, der allerede er etableret i CS:GO. Din seneste spilletid på officielle Valve-servere har også betydning.

3. Når du er i CS-hovedmenuen, bør du få en notifikation om Counter-Strike 2 Limited Access beta (hvis du bliver valgt, altså). Tjek tweetet ( med tilladelse fra Twitter/HLTV.org ) nedenfor for at se, hvordan muligheden ser ud for spillere, der er udvalgt af Valve til CS2-betaen. Som nævnt før kan enhver spiller få adgang til den begrænsede Counter-Strike 2-test. Det er ikke kun professionelle & influencers, der har streamet spillet.
https://twitter.com/HLTVorg/status/1638667347492995072

4. Når du tilmelder dig den begrænsede Counter-Strike 2-test, begynder Steam at downloade CS2 på din computer. Når den er installeret, får du mulighed for at vælge mellem CS:GO eller CS2, når du klikker på “Play” i Steam.

Sådan øger du dine chancer for at spille Counter Strike 2 Beta

Nå, hvis du ikke fik adgang til Counter-Strike 2 Limited Test, så ærgr dig ikke, da Valve har bekræftet, at de vil tilføje flere spillere til testen meget snart. De har ikke nævnt noget om at kræve en Prime-status, så selvom du ikke har det, kan du få adgang til CS2 Beta. Her er, hvad Valve har at sige om, hvordan spillere bliver udvalgt til CS2 Beta:

Når det er sagt, har vi nogle tips til at hjælpe med at øge dine chancer for at komme i beta. Du kan gøre følgende:

  • Spil mere Counter-Strike: Global Offensive på officielle Valve-servere. Spil så meget du kan i konkurrencedygtige matchmaking eller afslappede modes. Dette vil øge din spilletid og er en af ​​de vigtigste faktorer (men ikke den eneste), der påvirker, om du får adgang til CS2. Undgå at spille på community-servere, da de ikke tæller som spilletid på Valves officielle servere. Prøv at spille hver dag, og tjek ofte hovedmenuen for invitationen til CS2 betatest.
  • Vær en god sport og bed spillere eller venner om at rose dig. At spille på en ikke-giftig måde, være en god holdkammerat og hjælpe andre vil helt sikkert øge din tillidsfaktor.
  • Sørg for, at din Steam-konto har et godt omdømme ved ikke at have nogen VAC-forbud. Og hvis du har en, kan du blive undgået som en potentiel CS2 beta-tester.

For at være ærlig over for dig har jeg spillet Counter-Strike i 10+ år (og har også CS 1.6 på min Steam-konto). I CS:GO har jeg over 2.000 timer, en 5 års servicemedalje og over 500+ konkurrenceprægede gevinster . Med udgivelsen af ​​Counter-Strike 2 skyndte jeg mig at downloade spillet igen og tjekke, om jeg har adgang. Jeg spillede endda et konkurrencespil og låste op for Gold Nova Master-rækken.

Jeg har dog ikke modtaget en invitation til Counter-Strike 2 Limited Test endnu. For at øge mine chancer har vi spillet hver dag siden meddelelsen i håb om at blive tilmeldt CS2 beta snart. Hvis du har været en loyal Counter-Strike-spiller i årevis og ikke kom ind i betaen, føler vi med dig. Men som tidligere nævnt bekræftede Valve, at de vil lukke flere spillere ind i Counter-Strike 2 Beta , efterhånden som vi bevæger os fremad.

Pas på Counter-Strike 2 Limited Test Scams

Det er meget vigtigt at bemærke, at der INGEN officielle nøgler er til Counter-Strike 2 . Du kan kun få adgang til spillet via prompten på CS:GOs hovedmenuskærm. Der går tonsvis af videoer og websteder rundt og forsøger at lokke folk til at opgive deres Steam-konto eller betale dem for at købe nøgler for at komme ind i den begrænsede beta-test af Counter-Strike 2. Du skal være forsigtig og undgå disse svindelnumre for enhver pris. Du bør være ekstremt forsigtig, da folk har efterlignet Valve for at narre andre. Her er Valves officielle holdning til fidussituationen:

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte føjes spillere til Counter-Strike 2 Limited Test?

Valve har bekræftet, at flere spillere vil blive tilføjet til CS2 Beta over tid. De har bedt spillere om at blive ved med at tjekke deres hovedmenu for en potentiel invitation.

Er Counter-Strike 2 gratis at spille?

Ja, Counter-Strike 2 vil være et gratis spil. Det vil være ligesom mange andre Valve-spil såsom Dota 2, CS:GO og Team Fortress 2.

Vil min Prime-status i CS:GO overføres til Counter-Strike 2?

Ja, Valve har bekræftet, at brugerens primære status for CS:GO vil overføres til Counter-Strike 2.

Erstatter Counter-Strike 2 CS:GO?

Ja, Counter-Strike 2 erstatter CS:GO, når det lanceres til sommer i 2023. Eksisterende spilgenstande og pistolskind vil også blive overført til det nye spil.

Kommer Counter-Strike 2 på PS5?

Valve har ingen officielle planer eller oplysninger vedrørende udgivelsen af ​​Counter-Strike 2 på PS5. CS:GO findes dog på konsoller.

Er Counter-Strike 2 Source 2-opdateringen, som folk har ventet på?

Ja, Counter-Strike 2 er på Source 2-motoren, og det er en af ​​de store opdateringer til spillet.

Kan du spille CS:GO separat, mens Counter-Strike 2 begrænset test finder sted?

Ja, du kan spille CS:GO separat fra Counter-Strike 2 i øjeblikket. Men på et tidspunkt vil det nye spil erstatte det gamle.

Tillader Valve optagelse og livestreaming af Counter Strike 2’s gameplay på YouTube og Twitch?

Ja, spillere har lov til at streame og optage deres gameplay af Counter-Strike 2. Du kan udgive det på sociale medier og streamingplatforme som Twitch, YouTube og Twitter.