Counter Strike 2 får den første store opdatering inden sommerudgivelsesvinduet, med ændringer til kort, våben, værktøjer og mere

Counter Strike 2 får den første store opdatering inden sommerudgivelsesvinduet, med ændringer til kort, våben, værktøjer og mere

8. juni 2023 Slået fra Af admin

Counter Strike 2, efterfølgeren til Valves største titel, blev annonceret for et par måneder siden i 2023. Titlen er i en begrænset play-testfase i øjeblikket, da Valve har travlt med at lave rettelser for at præsentere et mere poleret spil, når det udkommer. Udgivelsen af ​​Counter Strike 2 ville også markere afslutningen på CS:GO Majors-æraen, med en CS 2 Majors planlagt til 2024.

Counter-Strike 2-opdatering

Spillet er som nævnt i en begrænset testfase, hvor udviklere stadig forsøger at finde ud af fejl, glitches, problemer, gameplay-ændringer osv. Efter temmelig lang tid siden annonceringen har vi set den første store opdatering til titlen. Denne opdatering blev udgivet den 6. juni og gav nye ændringer til Maps, Workshop Tools, Weapons, Sub-Tick, Volumetric Smoke, Animation, Sound, Rendering, Input og Vac.

Kort

Mirage erstatter Dust II på de begrænsede CS 2-testservere.

Relaterede indlæg  Counter-Strike 2 udgivelsesdato, skins, trailere og leaks

Værkstedsværktøjer

CS 2 Workshop Tools er netop blevet introduceret, og disse kan bruges af fællesskabsbidragydere til at skabe våbenfinish, klistermærker og kort. Spillere kan aktivere og downloade værktøjerne fra indstillingsmenuen i spillet.

Hammer Level Editor vil også udnytte GPU-accelereret raytracing til belysning på CS 2-kort. Gennem denne ændring kan spillere spare meget på kompileringstider, men spillere skal bruge en GPU, der er i stand til ray-tracing. Spillere vil kræve mindst en Nvidia 2060 Ti eller AMD 6800XT GPU for at bruge CS 2 Workshop Tools.

Våben

Weapon Loadout ser nogle massive ændringer, da spillerne nu har 1 startpistol, 4 pistolpladser, 5 mid-tier slots (SMG og Heavy) og 5 riffelpladser pr. hold. Spillere kan tildele et hvilket som helst passende våben til denne slot, hvilket også kan gøres gennem træk-og-slip.

 

I løbet af købsperioden er købshjulet nu blevet erstattet af et gitter, der viser spillerne alle købsmulighederne på én gang. Holdkammeratkøb kan også ses på købsmenuen. Våben “statistik” er nu bare ligetil beskrivelser. Spillere kan også refundere ethvert køb i samme runde, hvis de ikke har brugt våbnet.

Relaterede indlæg  Counter-Strike 2 lader spillere refundere våben

Spillere vil finde alle de andre ændringer til Sub-Tick, Volumetric Smoke, Animation, Sound, Rendering, Input, VAC og andre fremtidige opdateringer til CS 2 her .