EA FC 24 Mobile Beta: Sådan får du testkoder

EA FC 24 Mobile Beta: Sådan får du testkoder

24. juli 2023 Slået fra Af admin

Efter at have skilt sig af med FIFA besluttede EA at fortsætte med at udgive sit fodboldspil, men under et andet navn. Nu kan du deltage i EA FC 24 Mobile Beta for at prøve spillet før andre spillere, og i dag viser vi dig, hvordan du får testkoderne!

Nogle spillere kan deltage i denne lukkede beta-test for at få et tidligt kig på de nye funktioner og gameplay-mekanik, mens de tilbyder indsigtsfulde kommentarer for at forbedre den overordnede spiloplevelse.

Den gode nyhed er, at du også kan slutte dig til dette udvalgte testhold og spille EA FC 24 forud for dens planlagte udgivelse den 22. september (Ultimate Edition). Denne trin-for-trin vejledning viser dig, hvordan du får en adgangskode og tilmelder dig som beta-tester.

Sådan får du testkoder til EA FC 24 Mobile Beta

Desværre er det kun indbyggere i USA og Storbritannien, der er tilladt i EA FC 24 Mobile Beta, og andre spillere bliver nødt til at vente lidt mere med at teste spillet. Det er ikke det eneste krav for at teste det nye spil. Her er en komplet liste:

 1. Bo i USA eller Storbritannien. (brug VPN)
 2. Du skal være 18 år eller ældre.
 3. Har enten PS4, PS5, Xbox One eller Xbox Series X/S .
 4. Har et stabilt internet.
 5. Abonner på PS Plus eller Xbox Live.
Relaterede indlæg  Sådan spiller du EA FC 24 early access: EA Play prøveversion

Hvis du opfylder alle kravene, der er anført ovenfor, er det tid til at tjekke, hvordan du tester EA FC 24 Mobile Beta før andre spillere. Her er en trin-for-trin guide, som du kan tjekke ud:

 1. Gå til EA Playtesting .
 2. Log ind med din EA- konto. (Tilmeld dig, hvis du ikke har en)
 3. Gå til Kontoindstillinger.
 4. Marker afkrydsningsfeltet, der siger ” Ja, e-mail mig om produkter, nyheder, begivenheder og kampagner i overensstemmelse med EA’s privatlivs- og cookiepolitik. “
 5. Vælg alle FIFA-spil under “Foretrukne spil”, inklusive EA FC 24.
 6. Vælg din platform.

Vær venligst opmærksom på, at betatestere er valgt tilfældigt, og EA leder ikke efter nogen professionel erfaring eller et minimum af tid brugt på at spille spillet. Hvis du bliver udvalgt tilfældigt, får du besked fra spilselskabet. Vent på en e-mail fra EA Games!

Hvad kan du forvente af EA FC 24 Mobile beta?

EA FC 24s lukkede beta giver deltagerne en chance for at lære mere om spillets mange funktioner, samtidig med at det hjælper med at finde og rapportere fejl og fejl i gameplayet. Spillere kan også udforske flere spiltilstande, såsom Ultimate Team, og eksperimentere med friske menuer og funktioner, såsom lokkende pakkeåbningsanimationer.

Relaterede indlæg  Sådan spiller du EA FC 24 early access: EA Play prøveversion

Kick-off, online sæsoner, venskabskampe og mindst én anden tilstand – såsom Pro Clubs, Career Mode, Volta eller FUT – venter på dem, der er så heldige at blive inviteret til EA FC 24 Mobile beta.