Hvordan deaktiverer jeg min Instagram konto (eller sletter den)

Hvordan deaktiverer jeg min Instagram konto (eller sletter den)

7. april 2023 Slået fra Af admin

Hvis du er ved at være en smule træt af Instagram, kan du overveje at deaktivere din konto. Med Instagram har du to valgmuligheder: Du kan lære, hvordan du deaktiverer din Instagram-konto, eller du kan slette den helt. Vi gennemgår begge muligheder, så du kan beslutte, om du hellere vil tage en pause eller klippe båndene til Instagram for altid. Bare vær forsigtig, da sletning af din Instagram-konto fjerner alt dit indhold permanent, og du vil ikke kunne få det tilbage.

Deaktiver din Instagram-konto midlertidigt

Ved midlertidigt at deaktivere din Instagram-konto, vil din profil sammen med dens billeder, videoer, kommentarer og likes blive skjult (indtil du genaktiverer den). Deaktivering af din konto er en perfekt måde at tage lidt af en ferie fra Instagram på. En anden mulighed at overveje er blot at slå lyden fra et par venner , hvis det er din hovedårsag til at deaktivere din konto.

Bemærk: Følgende instruktioner virker kun for Instagram-konti, der ikke bruger en Facebook-konto til at logge ind. Hvis du vil deaktivere din Instagram-konto, men din konto bruger Facebook til at logge ind, skal du fjerne din Facebook-konto fra din Instagram konto , og nulstil derefter din Instagram-kontos adgangskode . For at gøre dette med succes skal du have adgang til den e-mail-konto, der er knyttet til din Instagram-konto. Når din Facebook-konto er fjernet fra din Instagram-konto, og du har nulstillet din adgangskode til din Instagram-konto, kan du bruge følgende instruktioner til midlertidigt at deaktivere din Instagram.

Sådan deaktiverer du din Instagram-konto:

Trin 1: Besøg Instagram.com ved hjælp af en webbrowser.

Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind på din Instagram-konto.

Trin 2: Klik på dit profilbillede-ikon i øverste højre hjørne, og vælg derefter profilindstillingen .

Relaterede indlæg  Sådan tilføjer du Threads link til Instagram bio: Guide

Trin 3: Øverst på siden skal du klikke på knappen Rediger profil .

Trin 4: Rul ned til bunden af ​​siden, og klik på Deaktiver min konto midlertidigt

Trin 5: Instagram vil spørge, hvorfor du deaktiverer din konto. Vælg en årsag fra rullemenuen, og indtast derefter din adgangskode.

Trin 6: For at fuldføre processen skal du klikke på Deaktiver konto midlertidigt . Vælg derefter Ja for at bekræfte.

Din Instagram-konto skulle nu være midlertidigt deaktiveret. For at aktivere din Instagram-konto igen, skal du blot logge ind igen ved hjælp af webstedet.

Trin 7: Ovenstående trin kan fungere for alle, så længe de har en pc, en internetforbindelse og en webbrowser.

Instagram-mobilappen kan lade brugerne deaktivere deres konti, men denne funktionalitet er i øjeblikket kun begrænset til iOS-brugere på nuværende tidspunkt. Hvis du er iOS-bruger, kan du deaktivere din IG-konto på mobilappen ved at bruge følgende metode:

Vælg dit profilbillede > Tre vandrette linjer Menuikon > Indstillinger > Konto > Slet konto > Deaktiver konto .

Besvar derefter anvisningerne på skærmen. Vælg derefter Deaktiver konto midlertidigt .

Slet din Instagram-konto permanent

Hvis du ved, at du bestemt ikke kommer tilbage til Instagram, kan du slette din konto permanent. Det er vigtigt at bemærke, at sletning af din konto vil fjerne din profil, billeder, videoer, kommentarer, likes og følgere. Der er ingen måde at hente dem, når processen er afsluttet. Derudover vil du ikke være i stand til at bruge det samme brugernavn igen, hvis en ny bruger ender med at tage det, før du beslutter dig for at tilmelde dig det igen.

Hvis du er sikker på, at du vil slette din konto, skal du følge disse trin:

Trin 1: Besøg siden Instagram Slet din konto . Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind på din Instagram-konto.

Relaterede indlæg  Instagram AI Chatbot er ikke langt fra virkeligheden, afslører ny læk

Trin 2: Ved siden af ​​Hvorfor vil du slette [dit brugernavn]? , skal du vælge en mulighed fra rullemenuen.

Trin 3: Indtast din Instagram-adgangskode for at bekræfte.

Trin 4: Klik på Slet [Dit brugernavn] .

Ved at følge ovenstående proces vil du have indsendt en anmodning om sletning til Instagram-teamet. Efter 30 dage vil Instagram permanent slette din konto og alle oplysninger. Instagram bemærker, at det kan tage op til 90 dage for processen at fuldføre.

Trin 5: Som med deaktivering af en konto, kan du også slette din konto via Instagram-mobilappen, men kun hvis du er iOS-bruger.

Sådan gør du: Vælg dit profilikon > de tre vandrette linjer Menuikon > Indstillinger > Konto > Slet konto > Slet konto > Fortsæt med at slette konto . Besvar derefter anvisningerne på skærmen.

Vælg derefter Slet [dit brugernavn] > OK .

 

Sådan bruger du Instagram som en professionel