Instagram AI Chatbot er ikke langt fra virkeligheden, afslører ny læk

Instagram AI Chatbot er ikke langt fra virkeligheden, afslører ny læk

7. juni 2023 Slået fra Af admin

Det virker som om den Meta-ejede sociale medie-sensation, Instagram er sat til at gå ombord på AI-hype-toget med sin helt egen AI Chatbot for at tage imod Snapchats MyAI-bot. Det vil angiveligt gøre chats “mere sjove og engagerende.” Tjek de komplette detaljer nedenfor.

Instagram AI Chatbot muligvis på vej!

Som tweeted af app-forsker Alessandro Paluzzi, ser det ud til, at Instagram forbereder en AI-chatbot til lancering til den sociale medieplatform. tipseren reverse-manipulerede Instagrams kode for at afsløre platformens fremtidsudsigt. Og set ud fra, er AI ved roret.

Ifølge skærmbilledet vedhæftet af Paluzzi, vil den “kommende” AI-chatbot være i stand til at besvare dine spørgsmål og give råd, samt finde passende måder at lade dig udtrykke dig selv og skrive beskeder til dig. Yderligere vil du være i stand til at vælge mellem 30 forskellige AI-personligheder for at finde den, der fungerer for dig.

 

 

Relaterede indlæg  Sådan tilføjer du musik til Instagram Notes

Indtil videre er dette alt, hvad vi ved om Instagram AI-chatbot. Det er uklart, hvordan Instagram planlægger at integrere sin AI med platformen. Der er også flere spørgsmål, som:

Hvilke AI-værktøjer Instagram vil bruge til at drive sin chatbot?

Vil det være baseret på OpenAI’s ChatGPT?

Hvad vil dens generative AI-egenskaber være?

Hvordan vil Meta udnytte sin AI-chatbot til skabere og virksomheder?

Hvilke sikkerheds- og privatlivsforanstaltninger vil være på plads?

Alt skal besvares i rette tid!

Hvis du husker det, var Snapchat den første sociale medieplatform, der deltog i AI-chatbot-racet med sin MyAI-chatbot . Implementeringen fik dog blandede anmeldelser på grund af dens tvivlsomme svar. Men lige siden har Snapchat forfinet sin MyAI chatbot, og fra nu af kræver du ikke et Snapchat+ abonnement for at få adgang til den GPT-4 baserede MyAI chatbot.

Den nederste linje er, ligesom Snapchat, Instagram har meget plads til fejl. Hvis det introduceres, kan dette være et hit eller miss. Derfor er det vigtigt for Meta at teste sin AI-chatbot grundigt før en officiel offentlig udrulning.

Relaterede indlæg  Sådan tilføjer du Threads link til Instagram bio: Guide

Lige nu kan vi kun tage denne udvikling med et gran salt, indtil der er noget konkret eller officielt tilgængeligt. Så hold øje med dette rum, da vi bringer den seneste udvikling på din vej! I mellemtiden, lad os vide i kommentarerne nedenfor dine forventninger fra en Instagram AI chatbot.