Instagram er muligvis ved at implementere en AI-drevet chatbot

Instagram er muligvis ved at implementere en AI-drevet chatbot

7. juni 2023 Slået fra Af admin

Lige siden ChatGPT tog verden med storm efter udgivelsen i november 2022, har andre teknologivirksomheder kæmpet for at frigive deres egne AI-drevne chatbots i et forsøg på at forblive relevante, hos deres brugere.

Så det kommer ikke som en overraskelse at høre, at Instagram tilsyneladende undersøger muligheden for at implementere en chatbot i den populære sociale medie-app.

Mobiludvikler Alessandro Paluzzi hævdede tirsdag, at Instagrams egen chatbot vil være i stand til at besvare spørgsmål, give råd og tilbyde hjælp til at skrive beskeder.

30 AI-personligheder

 

Relaterede indlæg  Sådan bruger du Instagram Live Activities upload-funktion

Instagram har endnu ikke bekræftet,

Instagram har endnu ikke bekræftet, om det arbejder på sådan en funktion, og selvom det er det, er der altid en chance for, at det måske ikke kommer forbi udviklingsstadiet.

Men med interesse for chatbots som ChatGPT, der ikke viser tegn på at give op, og platforme som Instagram altid på jagt efter nye  funktioner, er der en god chance for, at den vil begynde at teste chatbotten med en udvalgt gruppe af brugere indenfor den nærmeste fremtid. 

Snapchat lancerede en lignende funktion

Snapchat lancerede en lignende funktion i februar, der inkorporerer ChatGPT i appen. Det vises som “Min AI”, og du kan stille det spørgsmål og endda bringe det i chats med menneskelige venner.

Men Snapchats AI-funktion er kommet under beskydning fra nogle brugere, der finder udvekslingerne “uhyggelige”, mens andre har udtrykt bekymring over privatlivets fred over, hvordan AI-teknologien håndterer information, den modtager.

Instagram vil uden tvivl undersøge sådanne problemer grundigt, før det overvejer at udrulle en betaversion af sin egen AI-chatbot.