Måneds Tarot / Tarok: Stenbuk August 2023

Måneds Tarot / Tarok: Stenbuk August 2023

30. juli 2023 Slået fra Af admin

Tarot Stenbuk horoskop   

Kære Stenbukken, kærlighed, lidenskab og skønhed vil styre dit kærlighedsliv og familieliv. Der kan dog være nogle dårlige nyheder på arbejdet. Så august vil udfolde sig med nogle gode og nogle knap så gode ting, der venter på dig. Vær klar med dit smil og styrke til at møde denne måned. 

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – Fem af sværd)

Det er på tide at stoppe med at ignorere og være seriøs omkring dit forhold. Gør en indsats i dit forhold, før det er for sent. Du har kigget den anden vej i et stykke tid, og før alt bliver ødelagt, skal du se situationen i øjnene og finde en løsning.

  • Karriere (Tarotkort – Three of Swords)

Kære Stenbukke, pas på med dårlige nyheder på arbejdet i august, og vær ekstremt forsigtige i henhold til Tarot-forudsigelsen for august 2023. Der kan være mulighed for, at beslutninger giver bagslag for dig, så du anbefales stærkt at gå langsomt og holde dine øjne og ører åbne hele tiden. 

  • Familie (tarotkort – seks kopper) 
Relaterede indlæg  Måneds Tarot / Tarok: Skytten August 2023

Dejlige Stenbukke, dit familieliv vil blive velsignet med kærlighed og omsorg. Du og din ægtefælle vil føle en stærk tiltrækning for hinanden og finde hinanden storslåede. 

  • Business (Tarotkort – Sværdets es) 

I henhold til Tarot-forudsigelserne i august måned vil din virksomhed nå nye højder. Alt dette vil være takket være dit hårde arbejde, intellektuelle evner, kommunikationsevner, logik og analytiske færdigheder. Du vil opleve nogle store gevinster. 

Løsning-   Brug mynte så meget som muligt i din aromaterapi eller mad. Dette vil holde dig sikker og beskyttet mod negativitet til enhver tid.