Måneds Tarot / Tarok: Løven August 2023

Måneds Tarot / Tarok: Løven August 2023

30. juli 2023 Slået fra Af admin

Tarot Løven horoskop 

Kære løver, nye forretnings og netværksmuligheder vil markere dit professionelle liv i denne måned, i henhold til Tarot-læsningen for august. Dine forhold vil gå godt i denne måned, alt takket være den modenhed og visdom, du har opnået fra din erfaring. 

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – Ypperstepræstinden)  

Du vil opleve fredelige og harmoniske forhold, når du bruger dine livserfaringer og indre visdom til at agere bedre i de daglige situationer og interaktioner med din elskede. 

  • Karriere (Tarotkort – Seven of Cups)

Fantastiske løver, der vil være nok muligheder for dig denne måned for at tjene penge. Men ifølge den månedlige Tarot-læsning skal du passe på overforbrug og træffe impulsive beslutninger på arbejdet. 

  • Familie (Tarotkort – Temperance)

Familielivet vil være sjovt for dig, så længe du husker at skabe en balance i alt, hvad du gør og ikke gå til nogen ekstremer, ifølge Tarot løve horoskopet. Du skal lære ikke at have stærke reaktioner samt prøve at ignorere ting, når det er nødvendigt. Vær STÆRK!

  • Business (Tarot-kort – Ace of Cups) 
Relaterede indlæg  Måneds Tarot / Tarok: Stenbuk August 2023

Forretningsnetværk vises på Tarot-kortet. Den gode nyhed er, at din virksomhed vil gå godt i denne måned. Du får nye og stærke kontakter, som vil gavne dig i fremtiden.

Løsning – Drik opladet vand så meget som muligt ved at oplade dem med mantraer for at balancere dit sakralchakra.