Måneds Tarot / Tarok: Vædderen August 2023

Måneds Tarot / Tarok: Vædderen August 2023

30. juli 2023 Slået fra Af admin

Tarot Vædderen horoskop

Vædderen, august 2023 bliver en actionfyldt måned med masser af ildenergi. I din professionelle sfære vil du klare dig godt og være i sædet som en livscoach for dit hold og andre, i henhold til forudsigelserne i Tarot august måned. Når det kommer til dit personlige liv, vil du lærer at være mere selvsikker og have meningsfuld og engagerende kommunikation med dine omgivelser. 

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – King of Wands)

Kære Vædderen, Tarotkortet anbefaler på det kraftigste, at du er direkte i hjertesager. At være ligetil med hensyn til dine ønsker og præferencer vil hjælpe dig og din partner til at styrke jeres bånd, så vær selvsikker og sig tingene som du føler dem. 

  • Karriere (Tarotkort – Hierofanten)

Dette Major Arcana-kort afslører, at Vædderens indfødte vil skinne i deres karriere denne måned med deres lederegenskaber. De vil undervise, rådgive og vejlede deres teams, når det kommer til handlingsplaner og strategier for at nå de nødvendige mål. 

  • Familie (Tarotkort – To af pentacles)
Relaterede indlæg  Måneds Tarot / Tarok: Tyren August 2023

I denne måned kan der være lidt forvirring og stridigheder i hjemmet; denne situation vil dog også give dig mulighed for at vokse og udvikle dig i dine personlige forhold, i henhold til Tarot-læsningen for august. Du vil gradvist lære, hvordan du finder den rigtige balance midt i alt kaos omkring dig. 

  • Business (Tarotkort – Seven of Pentacles)

Kære Ariens, i henhold til den månedlige Tarot-læsning, vil du dedikere din tid og energi til din virksomhed og virksomhedsudvidelse. Alt det hårde arbejde, du vil lægge i nu, vil give dig langsigtede gevinster. Hold fast, selvom tingene kan til tider virke svære. 

Afhjælpning- Placer en metallisk vindklokke derhjemme, så du får mere positivitet og energi ind i dit liv.