Måneds Tarot / Tarok: Fisken August 2023

Måneds Tarot / Tarok: Fisken August 2023

30. juli 2023 Slået fra Af admin

Tarot Fiskene horoskop

Kære Fisken, ifølge Tarot månedlige horoskop vil du opleve harmoni og kærlighed i dit professionelle og personlige liv. Du får den gyldne chance for at arbejde i store teams på arbejdet. Det er Amors tid til at hjælpe dig med at møde din soulmate og føle kærlighed samt lidenskab.  

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – Fem af tryllestave) 

Tarotkortet siger, at du højst sandsynligt allerede har mødt din soulmate. Men at forblive stille vil ikke virke; du skal være selvsikker og tage det næste skridt for at lære dem at kende, udtrykke dine følelser og styrke forholdet.

  • Karriere (Tarotkort – Two of Cups)

I henhold til Tarot-kortet vil der være harmoni i dit professionelle liv og karriere. Du kan være involveret i projekter, der giver dig mulighed for at arbejde med store teams med masser af ligesindede. 

  • Familie (Tarotkort – Knight of Swords)

Du vil være kærlig og generøs, når det kommer til dine familiemedlemmer og forhold til dine kære. Kommuniker åbent om, hvad du ønsker, da det vil gavne dig og din familie. 

  • Business (Tarotkort – Ni af tryllestave)
Relaterede indlæg  Måneds Tarot / Tarok: Tvillinger August 2023

Når det kommer til forretning, vil du være velorganiseret og passioneret. Du vil besejre alle konkurrenterne og være den bedste i din branche i henhold til Tarot-forudsigelsen for august 2023. 

Afhjælpning – Forbind med Moder Natur ved at gå til parker og åbne områder så meget som muligt. Dette vil hjælpe dig med at få naturens vibrationer og afstemme dine energier med naturen. Dette vil have en dybtgående effekt på dit helbred, rigdom og forhold.