Måneds Tarot / Tarok: Krebs August 2023

Måneds Tarot / Tarok: Krebs August 2023

30. juli 2023 Slået fra Af admin

Tarot Krebs horoskop

Kære Krebs, August vil gøre dig glad ved at tilbyde dig arbejdsglæde. Du vil opleve dyb ærlighed og gennemsigtighed i dit personlige og professionelle liv. For dig bliver livet meget enklere med åben og meningsfuld kommunikation. 

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – Retfærdigheden)

Dejlige Krebs, du vil være retfærdig, gennemsigtig, loyal og ærlig over for dine kære. Selv din partner vil anerkende dette og i høj grad respektere dig og forholdet, i henhold til Tarot-forudsigelsen for august 2023.  

  • Karriere (tarotkort – ti kopper)

Du vil have arbejdsglæde og spænding for dine arbejdsprojekter, hvilket er som at have det bedste fra begge verdener. Så Krebs, nyd denne måned i fulde drag! 

  • Familie (Tarotkort – Fire kopper)

Der er store chancer for, at du nogle gange vil føle dig firkantet derhjemme og være lidt stædig. Tarotkortet antyder, at du gør alt for ikke at tage ting og mennesker for givet. Du skal være taknemmelig for den kærlighed og omsorg, du modtager fra dine familiemedlemmer. 

  • Business (Tarot Card – The Lovers)
Relaterede indlæg  Måneds Tarot / Tarok: Løven August 2023

Kære Krebs, når det kommer til forretning i denne måned, vil der være gennemsigtighed og åben kommunikation mellem alle interessenter, ifølge Tarot månedlige horoskop. Alle dine kollegaer vil være ærlige og dele deres sårbarheder, så de kan arbejde sammen som et team mod det større fælles mål. 

Løsning – Bær gult tøj hver torsdag i henhold til farveterapien for at forbedre dine vibrationer.