Måneds  Tarot / Tarok: Tyren August 2023

Måneds Tarot / Tarok: Tyren August 2023

30. juli 2023 Slået fra Af admin

Tarot Tyren horoskop

Kære Tyr, dit fokus denne måned vil være på dit arbejde, som vil holde dig på tæerne, og du vil endda nyde dette. Der vil være aggressive målsætninger, masser af logik, intellektanvendelse og omstilling. Når det kommer til dit personlige liv, vil det give dig en vis angst, men du vil finde en indre energi, der vil få dig igennem hverdagen.

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – Tårnet)

Dette tarotkort er afgørende, da det indikerer uønskede ændringer i dine personlige forhold. Nogle situationer vil ikke være til din smag og kan føre til en konflikt eller i værste fald et brud. Kryds fingre og hav fuld tro på den Almægtige, da den Almægtige ved, hvad der er bedst for dig. 

  • Karriere (tarotkort – side med femtakkede)

Kære Tyre, du vil være ekstremt målrettet og hårdtarbejdende i dit professionelle liv. Du vil brænde midnatsolien i denne måned. I henhold til den månedlige Tarot-læsning vil du tage dit job og din karriere seriøst.

  • Familie (Tarotkort – To af sværd)
Relaterede indlæg  Måneds Tarot / Tarok: Stenbuk August 2023

Ifølge Tarot-læsningen for august kan der være noget stress, angst og spændinger i denne måned i dit hjem. Prøv dit bedste for at forblive kølig og rolig. Du skal bevare fred og harmoni med alle dine familiemedlemmer. Ikke gå ind i konflikter i denne måned, de vil tabes på forhånd.

  • Business (Tarot Card – King of Swords)

Dejlige tyr, du vil bruge alle dine intellektuelle evner, logik og ræsonnement til at lave og udføre dine forretningsplaner. Du vil udvise stort mod til at møde udfordringer. Derudover vil du også motivere andre på arbejdet.  

Afhjælpning- Bær Rose Quartz eller Pink Quartz Crystal, da det kan holde dig opladet og positiv til enhver tid.