Google køber kunstig intelligens (AI) avatar startup for $100 millioner

Google køber kunstig intelligens (AI) avatar startup for $100 millioner

30. oktober 2022 Slået fra Af admin

Google har købt virksomheden Alter, en startup firma med kunstig intelligens (AI) avatar. Det er blevet rapporteret, at tech giganten har købt virksomheden for omkring 100 millioner dollars. For de uindviede hjælper Alter skabere og virksomheder med at skabe AI-baserede virtuelle avatarer til at udtrykke deres virtuelle identiteter.

Konkurrere med TikTok

Ifølge rapporten kommer opkøbet som en del af at booste indholdsspillet og konkurrere med kortvideoplatformen – TikTok. Mens opkøbet blev gennemført for næsten to måneder siden. Ingen af ​​selskaberne har dog offentliggjort en officiel meddelelse. Rapporten nævner også, at nogle Alter-medarbejdere har opdateret deres Linkedin-profiler, at de har tilsluttet sig Google, uden nogen officiel meddelelse.

En synergi med øvrige apps.

Det samme blev også bekræftet af en Google-talsmand. Han afviste dog at have kommentere de økonomiske vilkår og rammer for aftalen.
Hvad angår Alter som virksomhed, er det et amerikansk og tjekkisk hovedkvarter-baseret selskab, der startede med Facemoji , som gjorde det muligt for udviklere at integrere avatar systemer i deres app eller spil, som senere blev omdøbt til Alter.
I mellemtiden har Google for nylig udrullet nye tilpassede emojis til sin Chat for at tilbyde brugerne en personlig oplevelse. Funktionen er i øjeblikket tilgængelig for Google Workspace , G Suit Basic og Business-kunder. Det giver dem mulighed for at oprette tilpassede emojis på webversionerne af Chat og Gmail , hvis organisationen tillader det.

Relaterede indlæg  Google I/O 2023: Datoer, nyheder, rygter og meget mere.

 

Google lancerer nye ikoner og funktioner til “Kontakter”, “Beskeder” og “Telefon”.