Sådan udstyrer og bruger du trækselen i Zelda: Tears of the Kingdom

Sådan udstyrer og bruger du trækselen i Zelda: Tears of the Kingdom

16. maj 2023 Slået fra Af admin
  • Heste er din mest troværdige og livlige måde at rejse på tværs af Hyrule. Selvom The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom giver dig nye måder at komme rundt på ved at bygge alle mulige skøre ting, kan ingen nogensinde erstatte en veltrænet og sund hest.
  • Udover blot at lade Link komme rundt, kan heste nu endda trække hele vogne, hvis du får og udstyrer dem med en sele. Det er ikke svært at gøre det, men det er ikke præcist forklaret i detaljer.
  • Hvis du har en masse materialer eller genstande, du skal bruge til at trække lange afstande, kan du her se, hvordan du kan udstyre og bruge en træksele i Tears of the Kingdom .

Sådan får du og bruger en træksele

Bortset fra at få en hest, er den mest obskure del af denne proces faktisk at få selve trækselen. For at gøre dette skal du optjene det, der er kendt som ponypoint.

Relaterede indlæg  Sådan får du den sande slutning i Zelda: Tears of the Kingdom

Trin 1: Tjen mindst tre ponypoint ved at besøge nye stalde, registrere heste i en stald eller blive i en stald natten over. Sørg for at tale med ejeren for at indsamle dine point og tilføje dem til Pony Points Ledger.

Trin 2: Efter at have optjent tre ponypoint, vil du blive belønnet med en træksele.

Trin 3: Mens du er på eller tæt på din hest, skal du tale med staldejeren og vælge indstillingen Tilpas hest .

Trin 4: Vælg vedhæft en sele for at sætte selen på din nuværende hest.

Trin 5: Du kan nu fastgøre alle vogne eller vogne, du bygger, til din hest ved hjælp af Ultrahand.

En ting, du også skal huske på, er, at hvor godt din hest kan trække alt, hvad du vedhæfter, afhænger af deres Pull-statistik, så vælg en hest med så mange stjerner i denne stat som muligt, når du transporterer dine ting.