Hvor finder man diamanter i Zelda: Tears of the Kingdom

Hvor finder man diamanter i Zelda: Tears of the Kingdom

23. maj 2023 Slået fra Af admin

Diamanter er en af ​​de bedste ressourcer i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom , da de sælges for 500 Rupees og tilbyder 25 angrebskraft, når de er smeltet sammen med våben. Da de er så værdifulde, er de svære at finde, med kun en håndfuld måder at få fingrene i dem på.

I denne guide viser vi dig, hvordan du finder diamanter i Tears of the Kingdom .

Hvor finder man diamanter

Helligdomme

Der er fem helligdomme i spillet, der belønner dig med diamanter. Disse helligdomme er forskellige fra resten og indeholder Raurus velsignelser, som spiller anderledes, end du måske er vant til. Vi vil ikke forkæle dem her, men vi vil liste de fem helligdomme, der giver diamanter:

  • Yomizuk-helligdommen
  • Jochi-ihiga helligdom
  • Mayaotaki-helligdommen
  • Sihajog-helligdommen
  • Maoikes helligdom

Efter at have fuldført et puslespil for at komme ind i hver helligdom, skal du blot nærme dig kisterne for at erhverve en diamant.

Kister

Ligeledes kan du samle diamanter fra kister omkring Hyrule . Der er en kiste med en diamant under Hyrule Castle, og du kan finde den under en gulvrist. Men sørg for at holde øjnene åbne, mens du spiller, da der er mange kister i spillet, hvoraf nogle indeholder diamanter.

Relaterede indlæg  Sådan opgraderer du sundhed og udholdenhed i Zelda: Tears of the Kingdom

Talus fjender

Du kan også besejre Talus-fjender rundt på kortet for en chance for at tjene diamanter. Faldet er lavt, men det er endnu en metode, du ikke bør springe over. Disse findes overalt på kortet, hvoraf nogle er inde i huler.

Malmaflejringer

Apropos det, kan du finde malmaflejringer indeholdende diamanter inde i huler omkring Hyrule. Selvfølgelig er faldraten lav, men du vil have en større chance, hvis du smadrer Ore Deposits med en gul glød.