Sådan finder du den femte vismand i Zelda: Tears of the Kingdom

Sådan finder du den femte vismand i Zelda: Tears of the Kingdom

16. maj 2023 Slået fra Af admin

For lige så åben og fri form som The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom er, selv hvis du tillader dig at springe stort set alle missioner over i spillet og gå direkte til den endelige chef, vil du gå glip af en masse ved at gøre det. I det mindste vil de fleste spillere ønske at fuldføre alle hovedopgaverne, før de marcherer ind i det sidste møde, som vil tage mange timer. En opgave tager nogle eventyrere lang tid at fuldføre, ikke på grund af dens sværhedsgrad, men fordi de ikke aner, hvordan de skal fuldføre den.

The Fifth Sage-quest

The Fifth Sage-quest er en af ​​de mest gådefulde i hele spillet i, hvad du skal gøre for at fuldføre det. Du får kun et enkelt fingerpeg, og det er ikke særlig nyttigt.

Bemærk: Der vil være nogle mindre spoilere, hvis du ikke er nået til denne del af historien i Tears of the Kingdom.

Sådan fuldfører du den femte sage-quest

The Fifth Sage er den vigtigste opgave, du får efter at have besejret Phantom Ganon inde i Hyrule Caste. Det er her, Purah informerer Link om, at der kunne være en femte vismand et eller andet sted i Hyrule, med det eneste fingerpeg, du får om, hvor du skal lede, at “finde ruinerne fra legendernes tidsalder.” Hvis du ikke havde lagt mærke til det, er Hyrule fuld af ruiner i Tears of the Kingdom , så det indsnævrer ikke ligefrem tingene.

De specifikke ruiner, du vil finde, er Ringruinerne i landsbyen Kakariko. Disse ruiner ligger mod nord ved Paya og Tauro. Hvis du taler med dem, vil de bede dig om at tjekke, hvad der er inde i ruinen, de studerer. Brug din Ascend-evne til at komme ind og finde stenpladen. Pisk din Purah Pad frem for at tage et billede og vise parret for at få din næste ledetråd.

Tag til Polpla Foothills Skyview Tower

Tag til Polpla Foothills Skyview Tower for at finde Calip. De vil fortælle dig, at Tauro allerede er gået ind i ruinerne, hvem du skal følge og tale med næste gang. De slog lejr ved Dracozu-søen.

Relaterede indlæg  Sådan får du den sande slutning i Zelda: Tears of the Kingdom

Når du har talt med Tauro, skal du åbne kisten i nærheden af ​​dem for at få den ændrede skjorte, som du skal udstyre, og tale med Tauro igen. Nu bliver du nødt til at rejse ned ad floden (som Tauro kalder en drage) og lede efter resten af ​​sættet.

Bukserne er i en sidegang

Bukserne er i en sidegang, du skal rydde med bomber eller en hammer, og hovedbeklædningen er bag nogle ranker, du skal brænde længere nede.

Med den fulde Changed-rustning på, fortsæt til enden af ​​floden og ind i ruinerne. Placer en Zonai-ladning på alteret for at begynde en scene, der deler skyerne og afslører Thunderhead Isles.

Popla Foothills Skyview Tower

Svæveflyvning fra Popla Foothills Skyview Tower er den nemmeste vej til øerne, men du kan også bruge Recall på noget nedfaldent affald, hvis du opdager noget. Mens du er heroppe, så sørg for, at du ikke har nogen metalgenstande udstyret, ellers vil du blive ramt af de konstante tordenvejr.

Kæmp dig vej over øerne, og fald ned til lavere niveauer, mens du går, indtil du falder helt ned til Joku-u-helligdommen. Gå ind og færdiggør helligdommen.

Efter at have forladt helligdommen,

Efter at have forladt helligdommen, brænd vinstokkene, der blokerer en sti i ruinerne til en stor cirkulær dør. At åbne denne dør kræver mindst 10 hjertebeholdere, så sørg for at du har pudset dit helbred nok før nu!

Når du er indenfor, så gå op ad trappen og interager med masken. Dette vil udløse en cutscene, hvor masken peger en laser i den retning, du skal gå.

Saml den op og tag den med dig på den nærliggende flyvende enhed, plus nogle fans, for at flyve derhen, hvor den guider dig. Placer masken på piedestalen, se en cutscene, og sæt den derefter på den anden for at aktivere en elevator, der fører dig ind i dybet.

Relaterede indlæg  Hvor finder man alle store feer i Zelda: Tears of the Kingdom

Golem til Mineru

Nu skal du samle alle fire stykker af en golem til Mineru. Gå til hvert af de fire lagerhuse og løs hvert puslespil for at samle hver del og bringe dem tilbage.

Når Minaru er repareret, kan du montere den og ride den til waypointet til Spirit Temple. Det vil være for stejlt til, at golem kan klatre op, så brug de nærliggende raketter til at flyve jer to op. Interager med uglestatuen indeni.

Din sidste udfordring er Sized Construct-bosskampen, som du kommer til at kæmpe ved hjælp af Mineru.

Kom igennem denne kamp, ​​saml din hjertebeholder, og udløs en sidste cutscene med Mineru, som sender dig for at få Master Sword (forudsat at du ikke allerede har erhvervet det).

Når du har det, og nu alle fem Sage-evner, kan du tale med Purah på Lookout Landing for endelig at afslutte denne lange søgen.