Sådan får du Froggy Armor sat i Zelda: Tears of the Kingdom

Sådan får du Froggy Armor sat i Zelda: Tears of the Kingdom

21. maj 2023 Slået fra Af admin

Selvom Link har opdaget nogle virkelig interessante nye evner i sin nyeste udflugt, er klatring en stor del af oplevelsen i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom . 

Du vil bruge ret meget tid på at bevæge dig op ad siderne af klipperne for at nå nye områder, og nogle gange bliver du endda nødt til at gøre det i iskolde tundraer. Men visse vægge i de kolde og farlige områder kan ikke bestiges uden Froggy gearsættet. Hvis du har brug for at forcere nogle glatte vægge, så læs nedenfor for at finde Froggy gearsættet først.

Sådan får du Froggy Armor sat i Zelda: Tears of the Kingdom

At få Froggy-udstyret kræver, at du først går over til Lucky Clover Gazette øst for Rito Village. Her finder du Traysi indeni, så tal med hende for at begynde en lang og snoede mission kaldet “Potentielle prinsesseobservationer.” Denne quest beder dig om at besøge næsten alle spillets stalde, hvoraf de fleste burde komme naturligt, når du udforsker Hyrule.

Relaterede indlæg  Guide: Sådan køber og bygger du et hus i Zelda: Tears of the Kingdom

Ved hver stald, du besøger, skal du tale med Penn, en Rito, som vil give dig nogle ekstra quests, som får dig til at hjælpe ham i hans avisrapportering. 

Når du udfører quests for den dedikerede reporter, låser du dele af Froggy gearsættet op, så du bliver nødt til at se questlinjen igennem, hvis du vil have alle tre brikker. Det er dog besværet værd, da det at være i stand til at klatre hurtigt op ad glatte skråninger kan gøre hele forskellen i visse dele af spillet.