Guide: Sådan køber og bygger du et hus i Zelda: Tears of the Kingdom

Guide: Sådan køber og bygger du et hus i Zelda: Tears of the Kingdom

18. maj 2023 Slået fra Af admin

I de fleste tilfælde, hvor Link har haft et hus, har det normalt aldrig tjent det store formål. Da Breath of the Wild kom omkring, blev vi introduceret til Terry Town og muligheden for at købe og tilpasse vores helt eget hus for første gang. 

Nu i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom er Terry Town tilbage, men at købe og bygge dit helt eget hjem fungerer helt anderledes. Du køber ikke bare et hus og betaler for at opgradere det længere, men har meget mere kontrol med rent faktisk at designe det. 

Hvis du ønsker at give Link et fredeligt sted at slappe af og ringe hjem, kan du se her, hvordan du køber og bygger et hus i Tears of the Kingdom .

Sådan køber du et hus

Du køber ikke så meget et hus i Tears of the Kingdom , som du køber jorden til at bygge et hus på. Uanset hvad er dette en ret involveret proces, men nødvendig, hvis du ønsker at opføre en ydmyg bolig.

Trin 1: Nå Terry Town i den nordøstlige del af Hyrule.

Trin 2: Tal med enten Rhondson eller Hudson.

Trin 4: Find Mattison på anden sal i huset.

Relaterede indlæg  Sådan finder du klatreudstyr i Zelda: Tears of the Kingdom

Trin 5: Følg Mattison til sin bedstemor Monari, og hun vil spørge, hvad Gerudo-ordet for “bedstemor” er.

Trin 6: Det rigtige svar er “Vaba.”

Trin 7: Dernæst ønsker Mattison at tage til byggepladsen for at køre med jernbanevognen, men vil blive stoppet af sin far, der står vagt.

Trin 8: Brug en planke til at blokere hendes fars udsyn, eller brug en Puffshroom, og fortæl Mattison, at det er sikkert at snige sig forbi.

Trin 9: Find Mattison i nærheden af ​​Hudson og giv dem de 10 Sundelions, han beder om.

Trin 10: Fuldfør opgaven ved at tale med Rhondson.

 

Sådan udstyrer og bruger du trækselen i Zelda: Tears of the Kingdom

 

Hvordan man bygger et hus

Når denne opgave er afsluttet, kan du tale med Rhondson og købe et stykke jord og to værelser for 1.500 Rupees, så sørg for, at du har indsamlet nok penge .

Trin 1: Din grund vil være lige uden for byen nær Rasitakiwak-helligdommen.

Trin 2: Tal med manden bag disken for at begynde at bygge.

Trin 3: Du kan nu bruge Ultrahand til at placere dine to startrum i den konfiguration og det rum, du ønsker.

Trin 4: Dine værelser skal være inden for det afspærrede område, og når du er færdig, vil inspektøren godkende dit første hjem og ringe til Rhondson.

Relaterede indlæg  Sådan finder du den femte vismand i Zelda: Tears of the Kingdom

Trin 5: Med det tutorial-husbyggeri låser du nu op for hele pakken af ​​boligmuligheder, inklusive muligheden for at købe flere værelsestyper. Der er over et dusin forskellige værelsestyper, inklusive et våbenstativ, et galleri, et soveværelse, et køkken og en blomsterseng. Hvert nyt værelse vil koste et par hundrede Rupees.

Trin 6: Bortset fra rebet, der begrænser dit hus, er du også begrænset til maksimalt 15 værelser til dit hus, så du kan ikke bygge et massivt palæ.

Sådan får du wingsuit i Zelda: Tears of the Kingdom