Måneds horoskop Vandmanden August 2023

Måneds horoskop Vandmanden August 2023

1. august 2023 Slået fra Af admin

Horoskop for August Vandmanden

Denne måned kan fører til irritabilitet, frustration og forhindringer i alle dine dele af livet. Du kan opleve stress på grund af arbejdsbelastning, forsinkelser og dovenskab. Undgå unødvendige rejser. Vær forsigtig med fejl, der kan føre til fejl i arbejdsplanen. Undgå at tage forhastede beslutninger. Fokuser på dit arbejde og undgå uenigheder på arbejdspladsen. 

Karriere og økonomi

Du kan danne nye forbindelser i dit professionelle liv, men undgå at træffe forhastede beslutninger, hvis du føler dig stresset, da de kan føre til fiasko. Arbejdsrelaterede rejser vil sandsynligvis stige. Efter den 17. august kan du påbegynde nyt arbejde, men drøft vigtige spørgsmål, før du tager det næste skridt.
Du kan også være involveret i ejendomsrelaterede forretningsaftaler. Der er gode muligheder for at handle med den offentlige sektor eller projekter. Er du i et maskinprojekt, kan du forvente en god indtægt. Dette er et gunstigt tidspunkt for at få et nyt job, modtage en god løn, forfremmelse, forhøjelse og ros for dit arbejde. Jobskifte og overflytninger er også gunstige. 
Vær forsigtig, når du låner eller låner penge ud til venner. Investeringen på aktiemarkedet kan give gode afkast. Ejendomsinvesteringer og jordkøb vil være rentable.

• Lykkelige datoer for karrieren: 12., 17., 8., 25., 26.

• Heldige datoer for investering: 8., 15., 17., 21., 30.

Kærlighed & Ægteskab

Der kan være forvirring og kommunikationskløft med din partner. Du møder måske en gammel kending til fester. Hvis du er single og vil fri til nogen, så skal du vente på det rigtige tidspunkt. Tilbring romantisk tid med din partner for at styrke dit bånd. Du får støtte fra din livsledsager i arbejde og studier. Der kan være nogle konflikter med din ægtefælle, men det er en mulighed for at forbedre dit forhold. Din ægtefælle kan modtage forfremmelser på deres arbejdsplads. 
• Heldige datoer for ægteskab: 3., 5., 8., 12., 17.

Familie & sundhed

Der vil være lykke i din familie, og du kan arrangere et komsammen derhjemme. Pas på din fars helbred. Undgå uenigheder med dine venner og ældre søskende. Din mor vil være støttende. Der kan være mindre tvister relateret til arveejendomme. Oprethold et godt forhold til din familie og påtag et større ansvar. Vær opmærksom på dit helbred og vær opmærksom på infektioner. Hvis du oplever pludselige smerter i dine ben og knæ, skal du håndtere det med forsigtighed. Regelmæssige morgenture, en afbalanceret kost og yogapraksis kan være gavnligt for dit helbred.