Måneds horoskop Krebs August 2023

Måneds horoskop Krebs August 2023

31. juli 2023 Slået fra Af admin

Krebs August Horoskop

Du kan føle dig begejstret og mærke en stærk vilje til at forfølge noget nyt, takket være Venus’s bevægelse i Krebsen i denne måned. Det er dog vigtigt at undgå overmod. Der kan være en stigning i dine evner til at tage risiko i din karriere på grund af Rahu med hjælp fra Jupiter. Denne periode er gunstig for økonomiske situationer eller udenlandske aftaler.
Fra den 17. august får du nye muligheder. Det er vigtigt at du kontrollere dine følelser og undgå at købe nye dyre ting eller renovere dit hjem i den periide. Du kan bruge penge på at købe nye møbler. Der kan være forhindringer vedrørende arvet ejendom. Du får økonomisk støtte fra din mor. 

Karriere og økonomi

Du føler måske et arbejdspres i starten af ​​måneden, men du får støtte fra andre i din virksomhed. Investeringer i din virksomhed resulterer i succes. Det er dog vigtigt at undgå uoverensstemmelser med din forretningspartner og undlade at indgå nye partnerskaber. Fra den 17. august modtager du nye projekter og tilbud på nye projekter. Det er klogt at arbejde hårdt og gøre en større indsats for at få succes. Det er ikke en gunstig måned for at skifte eller starte et nyt job. 
Dit forhold til din chef vil være godt, selvom chancerne for forfremmelse måske ikke er der. Det bliver en økonomisk gunstig måned, og du vil vinde på tidligere investeringer. Vær forsigtig med penge spørgsmål og stol ikke blindt på nogen. Ønskelig indkomst forventes, og du kan overveje at investere i jord, som kan give et godt overskud fra den 18. august, når Mars kommer ind. Det er en gunstig måned for investering i aktiemarkedet og spekulation, især med langsigtede investeringer. Du kan købe et hjem, et køretøj eller bruge penge på renovering af hjemmet.

• Lykkelige datoer for karrieren : 1., 3., 5., 15., 20.

• Lykkelige datoer for investering : 6., 18., 29., 30

Kærlighed & Ægteskab

Der kan opstå forvirring med din partner, og hvis du er single, kan du møde en ny. Undgå overtænkning, ego-sammenstød og en dominerende holdning. Undlad at involvere en tredje person i dit forhold. Prøv at bruge lidt kvalitetstid med din partner og fokuser på at opbygge tillid mellem hinanden. Dit forhold til din ægtefælle er måske ikke ideelt. Øget psykisk pres på grund af stress i hjemmet. 
• Heldige datoer for ægteskab: 2., 10., 16., 20., 28.

Familie- og sundhedstvister

Du kan føle dig mere afslappet derhjemme. Familiebåndene styrkes, og der vil være sammenkomster og samvær. Skab et godt forhold til dine søskende. Du vil bruge tid på at renovere dit hjem med hjælp fra dine forældre. Der er behov for at styre din tid mellem din karriere og din familie. Du vil nyde en lille tur med din familie og arrangere fester derhjemme. Pas på eventuelle allerede eksisterende helbredstilstande og vær opmærksom på dine øjne. Mental spænding kan føre til migræne, så vær opmærksom på dit mentale velbefindende.