Måneds horoskop Vægten August 2023

Måneds horoskop Vægten August 2023

1. august 2023 Slået fra Af admin

August Horoskop for Vægten

Denne måned vil dit energi niveau være højt, og du vil føle dig begejstret samt nyde en romantisk stemning med din partner. Du vil opleve en stigning i viljestyrke, mod og selvtillid fra den 9. august.
For at opnå succes skal du arbejde hårdt og yde mere. At engagere sig i socialt arbejde kan give dig selvtillid og anerkendelse. Muligheder inden for sport og optagelse på ønskværdige akademier er også sandsynlige.
Der kan opstå spændinger fra jordrelaterede forhold. Fra den 17. august får du mulighed for at  opfylde dine ønsker og øge din indkomst. Kør forsigtigt i denne periode. Løs eventuelle igangværende konflikter med dine omgivelser. 

Karriere og økonomi

Dine forretningsbetingelser bliver bedre, og udenlandske projekter vil give nye muligheder for en god indtægt. Du vil gennemføre afventende ordrer og overveje at starte nye partnerskaber. Investeringer i kunst og design anbefales dog ikke på grund af retrograd Venus. Du bør tage enhver beslutning efter at have diskuteret med din partner for at undgå arbejdsrelateret stress. Pas på hemmelige fjender, der forstyrrer dine fremskridt. Du skal arbejde hårdt for at udføre vigtige projekter eller opgaver. Denne måned er muligvis ikke gunstig for jobskifte, da det kan føre til anstrengte forhold til kolleger. Hold dit professionelle og personlige liv adskilt. 
Der er chancer for forfremmelse og en god løn. Pengeforhold vil være positive i denne måned. Kontroller dog dine udgifter på familie og venner. Du kan købe smykker til din ægtefælle eller veninder. Undgå investeringer i aktiemarkedet, spekulation eller fast ejendom. Udlån eller optagelse af lån kan være gunstige i denne måned. Enhver tidligere jordinvestering kan give overskud, der vil booste din økonomi. 

• Lykkelige datoer for karrieren: 3., 9., 18., 27., 30.

• heldige datoer for investering: 5., 12., 16., 23., 25.

Kærlighed & Ægteskab

Denne måned er muligvis ikke gunstig for kærlighedsforhold. Det er også bedre at undgå nye forhold på dette tidspunkt og vente på det rigtige tidspunkt at fri til nogen. Der kan være misforståelser med din partner på grund af kommunikation. Du bør bruge kvalitetstid med din partner for at styrke dit forhold. Du møder måske en gammel kending, men lad være med at komme for tæt på vedkommende. Dit ægteskabelige liv vil være stabilt i denne måned, så det er klogt at bruge kvalitetstid sammen. Der er chancer for, at din ægtefælle får et nyt jobtilbud, forfremmelse eller en lønstigning. Du kan starte en ny virksomhed med din ægtefælle.
• Heldige datoer for ægteskab: 6., 12., 15., 24., 30.

Familie og sundhed

Vær opmærksom på dit sprog derhjemme, især når du taler med familie og forældre, da der kan opstå uoverensstemmelser. Selvom din far måske tilbyder støtte, så vær forberedt på spændinger på grund af din mors adfærd, hvilket fører til ensomhedsfølelse. Der kan være gode nyheder i forbindelse med arv eller ejendomsforhold. Pas på dit helbred, især din nakke, rygmarv og skuldre. Psykiske spændinger kan opstå på grund af skuldersmerter. Dyrk yoga for at holde dig mentalt og fysisk i form.