Måneds horoskop Løven August 2023

Måneds horoskop Løven August 2023

31. juli 2023 Slået fra Af admin

Løven August Horoskop

 

Denne måned er gunstig for økonomiske gevinster. Det tilrådes dog at undgå unødvendige udgifter til rejser og underholdning. Din viljestyrke og selvtillid vil øges, og du vil nyde dit liv, takket være Solens transit i Løven. Du kan bruge penge på boligrenovering. Der kan være tale om et nyt jobtilbud fra det offentlige eller en højtstående stilling i en stor virksomhed.
Du kan opnå succes i politik og få anerkendelse for socialt arbejde. Der kan være problemer på grund af en gammel retssag.

Karriere og økonomi

Denne måned bringer gode udsigter for dit erhverv, men vær forsigtig med at udvide din virksomhed under Venus, da det kan føre til forvirring. Du kan forvente nye tilbud samt projekter sammen med anerkendelse og berømmelse på din arbejdsplads. Dit held vil favorisere dig i nye aftaler.
Afstå fra at indgå partnerskaber, der tilbydes af kvinder. Hvis dit arbejde involverer skønhed og kreativitet, så er det klogt at udvise forsigtighed. Pas på kollegaer og hold dine planer diskrete fra konkurrenterne. Udenlandske projekter og aftaler kan give dig forventede resultater. Det er dog måske ikke det bedste tidspunkt for at søge nytjob, da Saturn er i retrograd. 
Undgå uenigheder med kolleger, og vær forsigtig med rivaler på dit kontor. Overordnede og chef vil støtte dig, hvilket fører til forfremmelser og lønstigninger. Få styr på dine udgifter og fokuser på at spare penge. Ekstra arbejde kan give dig god gevinst. Vær forsigtig, når du investerer i aktiemarkedet og spekulationer, da Rahus forbindelse med Jupiter kræver nøje overvejelse. At investere i jord eller købe et nyt hjem er en mere sikker løsning. Administrer din økonomi omhyggeligt og undgå at tage lån.

• Lykkelige datoer for karrieren: 2., 10., 11., 19., 28.

• Lykkelige datoer for karriereinvesteringer: 1., 10., 18., 28., 29.

Kærlighed & Ægteskab

Du møder måske en gammel kending i et socialt samvær. Selvom dit venskab kan blive stærkere, er det ikke et ideelt tidspunkt at gå på date. Undgå at diskutere tidligere forhold med din nuværende partner, da det kan føre til forvirring og fejlkommunikation. Efter den 6. august er denne periode ikke gunstig for kærlighed og frieri. Du kan bruge kvalitetstid med din partner. Dit ægteskabsliv kan dog stå over for udfordringer i løbet af denne måned på grund af Saturns retrograd. Vær opmærksom på indblanding fra svigerfamilie og arbejd på at forbedre dit forhold til din ægtefælle. 
• Heldige datoer for ægteskab : 2., 10., 11., 19., 28.

Familie og sundhed:

Dette er en positiv periode for familie lykken og forhold. Søskende kan tilbyde dig støtte i din virksomhed og andre aktiviteter. Du kan planlægge fornøjelige sammenkomster. Eventuelle tidligere eller eksisterende tvister kan løses, og arveejendomme kan komme din vej. Pas på din mave og undgå junkfood, da chancerne for maveinfektion er der. Vær forsigtig under kørslen.

Relaterede indlæg  Måneds horoskop Skorpionen August 2023