Måneds horoskop Fisken August 2023

Måneds horoskop Fisken August 2023

1. august 2023 Slået fra Af admin

August Horoskop for Fisken

Dette er en åndelig måned, og det er tilrådeligt at bruge tid på religiøse steder. Måneden bringer mod, viljestyrke og spænding. Arbejd med tillid og beslutsomhed og forsøg at undgå konflikter. Nye arbejdsmuligheder vil dukke op efter den 17. august, men vær forsigtig og undgå at haste ind i vigtige beslutninger. Du bør bruge kvalitetstid med dine venner og familie. Oprethold en sund livsstil og motioner regelmæssigt.

Karriere og økonomi

Undgå at foretage nye investeringer i erhvervslivet, men det er et godt tidspunkt for partnerskaber og forbedring af forholdet til dine forretningspartnere. Du kan blive forvirret med dine medarbejdere. Eventuelle tidligere tvister eller problemer kan blive løst i løbet af denne måned. Nye arbejdsmuligheder vil dukke op efter den 17. august, og udenlandske projekter vil være gode. Forretning vil bringe gunstige resultater fra den 17. august, og du vil nyde at arbejde med en ny virksomhed. Dette er et gunstigt tidspunkt for jobskift.
Oprethold et godt forhold til din chef. Ansøg om nødvendigt om et lån til investeringer eller andre behov. Dine økonomiske indtægter kan se nogle op- og nedture. Dette er et gunstigt tidspunkt for investering i jord eller ejendom, spekulationer og aktiemarkedet. Tidligere investeringer kan give et godt overskud. Undgå blind tillid til nogen for at forhindre tab. Du kan muligvis modtage penge fra arveejendomme. 

• Lykkelige datoer for karrieren: 5., 18., 24., 27

• Lykkelige datoer for investering: 6., 9., 12., 15., 24.

Kærlighed & Ægteskab

Hvis du er single, kan du måske møde nogen, men det er tilrådeligt at undgå at fri til dem efter den 11. august. Du kan møde din kæreste i denne måned. Du kan få støtte fra din partner i dit arbejde og forsøge at føre en klar samtale med din partner for at undgå misforståelser. Dit forhold til din livspartner bliver godt. Tingene vil blive bedre i dit ægteskab denne måned, så tilbring kvalitet og romantisk tid med din ægtefælle for at styrke dit bånd. Undgå ego-sammenstød og bevar en balance mellem dit arbejde og dit privatliv.
• Heldige datoer for ægteskab: 6., 9., 12., 24., 30.

Familie og sundhed

Du kan opleve forstyrrede forhold til dine søskende. Tillad ikke nogen af ​​dine venner at blande sig i dine familie sager. Vær opmærksom på dit sprog og undgå at bruge skældsord. Du kan få støtte fra dine forældre, vær OBS på dem. Dit helbred vil være godt denne måned, men vær forsigtig, mens du kører. Vær forsigtig med infektioner.