Måneds horoskop Skorpionen August 2023

Måneds horoskop Skorpionen August 2023

1. august 2023 Slået fra Af admin

Skorpionen August Horoskop

I denne måned er det godt at tage ansvar for dine opgaver og håndtere dem ansvarligt. Arbejdsbelastning kan føre til øget mental spænding og stress. Kanalér din energi i den rigtige retning for at opnå succes.
Undlad at låne penge til andre og arbejd på at kontrollere dit hårde sprog og dine kommentarer. Øget arbejdsrelaterede rejser er sandsynlige. Karrieremæssigt kan du forvente fremskridt. 

Karriere og økonomi

I denne måned bør du søge råd fra seniorer og partnere vedrørende erhvervsinvesteringer. Du kan starte en ny virksomhed med din kvindelige partner. Der er udsigt til et godt forslag fra et fremmed land. Succes i erhvervslivet vil komme gennem hårdt arbejde og dannelse af nye relationer. Du kan forvente en god position og overskud. Der kan være pengegevinster fra aftaler, og du kan få tilbud fra andre virksomheder. 
Det er klogt at undgå unødvendige rejser. Denne måned er god til et jobskifte. Gør en ekstra indsats for at opnå økonomiske fordele, især hvis du starter en ny virksomhed. Vær forsigtig med unødvendige udgifter. Fra den 17. august er det et godt tidspunkt for investeringer for spekulation og aktiemarkedet, men undgå at investere i fast ejendom. Vær forsigtig med hensyn til arveejendomme og undgå at give tilsagn om at låne penge til nogen eller til familie.

• Lykkelige datoer for karrieren: 3., 9., 15., 18., 24., 30.

• Lykkelige datoer for investering: 9., 15., 18., 24., 30.

Kærlighed & Ægteskab

Denne måned er fyldt med romantik og varme. Hvis du er single, så er det bedst at fri til nogen inden den 6. august. Du kan have muligheder for at udtrykke og dele dine følelser med din partner. Det er klogt at bruge kvalitetstid sammen. Der kan være forvirring i dit ægteskabsliv, så det er bedst at arbejde på at forbedre dit forhold til din ægtefælle. Der kan være nye arbejdsrelaterede muligheder for din ægtefælle, så giv dem følelsesmæssig støtte. Dit forhold til svigerforældre vil være positivt, og du kan forvente deres samarbejde.

• Heldige datoer for ægteskab: 6., 12., 24., 25.

Relaterede indlæg  Måneds horoskop Vægten August 2023

Familie og sundhed

Du modtager muligvis ikke fuld støtte fra familie, yngre søskende og vær forsigtig med venner, der forsøger at bedrage dig. Der kan opstå uenigheder med din mor og bedsteforældre. Du bør fokusere på at løse familie problemer. Din far vil støtte dig i denne tid. Vær forsigtig med spørgsmål om arveejendomme. Undgå at spise junkfood. Pas på dit helbred, især undgå overdreven junkfood. Afstå fra alkoholforbrug. Ændre livsstil.