Måneds horoskop Skytten August 2023

Måneds horoskop Skytten August 2023

1. august 2023 Slået fra Af admin

Skytten august horoskop

Du kan forblive angst, og der kan være ustabilitet i dit helbred i løbet af denne måned. Undgå at foretage større ændringer eller beslutninger, og undlad unødvendige rejser. Vær forsigtig, mens du taler med nogen, da hårde ord kan skade relationer og føre til forhindringer i dit arbejde. Efter den 17. august kan du kontakte nye virksomheder, men undgå forhastede beslutninger, når du føler dig forvirret. 

Karriere og økonomi

Undgå at træffe impulsive beslutninger vedrørende nyt arbejde, møder eller tilbud fra udenlandske virksomheder, da dette kan forårsage øget spænding og angst. Der kan være vanskeligheder i din karriere, og der kan være forsinkelser i projekter. Sæt mere indsats i dit arbejde for bedre resultater. Hold afstand til kolleger, undgå at dele hemmeligheder med dem på grund af retrograd Venus. Undgå at skifte job og søge efter nyt. Din chef vil rose dit arbejde, og du kan forvente forfremmelser i denne måned. Vær forsigtig med dine udgifter, da der kan være nogle uønskede udgifter på grund af indflydelsen fra retrograd Saturn. 
Du kan investere i renovering eller køb af jord og ejendom. Vær opmærksom, mens du låner eller låner penge. Denne måned byder på en god mulighed for spekulation på aktiemarkedet. 

• Lykkelige datoer for karrieren: 9., 14., 21., 23., 30.

• Lykkelige datoer for investering: 3., 5., 12., 18., 21., 23.

Kærlighed & Ægteskab

Kontrollere dit sprog, når du kommunikerer med din partner, for at undgå adskillelse forårsaget af ligetil og krænkende sprogbrug. Arbejd på at løse tvister med din partner og overvej at tage på lange køreture sammen for at forbedre kommunikationen og forståelsen. Hvis du er single, kan du møde en partner gennem religiøse sammenkomster eller sociale arrangementer. Du bør støtte din partner i deres arbejde og økonomiske problemer. Du skal være forsigtig med tvister i dit ægteskabelige liv på grund af kommunikationsmangler og misforståelser. Pas på din ægtefælles helbred og følelser.
• Heldige datoer for ægteskab: 6., 9., 12., 24., 30.

Familie og sundhed

Der kan være skænderier og flere udgifter i dit hjemlige liv på grund af tilbagegående Saturn. Dine søskende støtter dig måske ikke, så det er klogt ikke at diskutere dine problemer med din familie i denne måned. Pas på din fars helbred indtil midten af ​​måneden. Der kan være uenigheder. I skal arbejde for at løse konflikter sammen. Vær forsigtig med halsinfektioner, hoste og hold øje med dit sukker- og skjoldbruskkirtel niveau, da de kan forårsage problemer. Dyrk yoga for at bevare et bedre helbred.