Måneds horoskop Tyren August 2023

Måneds horoskop Tyren August 2023

31. juli 2023 Slået fra Af admin

Tyren August Horoskop

Denne måned skal du undgå at være overmodig og undlade at starte nye udgifter på grund af Venus. Du kan interessere dig for velgørende og spirituelt arbejde. Søg vejledning fra seniorer, før du træffer nogen beslutninger. 
Hold afstand til en kvindelig ven for at undgå uoverensstemmelser. Perioden fra 17. august er befordrende for politiske aktiviteter og højere muligheder. Du vil nyde et godt forhold til din familie. Du kan møde forhindringer i nye projekter. Vær forsigtig, mens du starter nyt arbejde, og fokuser på at fuldføre det afventende arbejde.

Karriere og økonomi

Du kan møde forhindringer og problemer i dit professionelle liv på grund af Saturns bevægelse. Hvis du planlægger at starte nyt arbejde i denne måned, så genovervej din beslutning eller søg råd fra seniorer eller eksperter.
Mens nye forretningsforslag kan komme din vej, skal du håndtere dem med omhu. Udenlandske aftaler har en chance for succes. Kampagner er dog ikke mulige denne måned, og du kan blive udsat for misforståelser med din chef og seniorer.
Perioden er gunstig for indtægter fra tidligere investeringer. Investeringer i fast ejendom, spekulation og aktiemarked vil give bedre resultater i den nærmeste fremtid, men undgå partnerskaber i investeringer. Efter den 17. august, ser det mere positivt ud for dig. Det er et godt tidspunkt at investere i jord.

• Heldige datoer for karrieren: 6., 3., 9., 12., 18.

• Lykkelige datoer for investering: 2., 9., 24., 23., 30.

Kærlighed & Ægteskab

Du vil bruge kvalitetstid med din partner, men være forsigtig på grund af Venus. Din partner vil måske foreslå dig ægteskab, og I vil nyde overraskelsesgaver og lange køreture sammen. Husk at være ærlig i dit kærlighedsliv. Hvis du er single og bliver tiltrukket af en speciel person, så er det klogt at fri til vedkommende efter den 6. august.
Der kan være forvirring i dit forhold, så det er klogt at have en åben samtale med din partner for at rydde ud af misforståelserne.Undgå at bruge hårde ord med din ægtefælle. 
• Heldige datoer for ægteskab : 3., 6., 12., 15., 24.

Familie og sundhed

Dit forhold til din familie vil være harmonisk denne måned. Udgifterne kan stige, men der vil være positive nyheder vedrørende familiemedlemmer. Arranger en familiesammenkomst inden den 17. august. Dine søskende vil støtte dig, men dit forhold til din far kan være anstrengt. 
Relaterede indlæg  Måneds horoskop Vædderen August 2023