Måneds horoskop Vægt September 2023

Måneds horoskop Vægt September 2023

31. august 2023 Slået fra Af admin

Oversigt

I denne måned kan du interessere dig for skønhed, beklædningsgenstande, kosmetisk og kunstnerisk relateret arbejde. Du kan bruge penge på luksus ting og købe møbler til dit hjem. Du kan få navneberømmelse og få et godt resultat af dit hårde arbejde og ærlige indsats. Du kan bruge flere penge på rejser. Du vil få nye muligheder og få projekter fra udenlandske virksomheder. Der vil være en chance for at øge din indkomst gennem et privat projekt.

Karriere og økonomi

Du skal gøre en større indsats og arbejde hårdt for at opnå succes, da du kan føle dig distraheret på arbejdspladsen. I denne måned skal du undgå enhver doven tilgang til din virksomhed, da det kan føre til tab. Du kan påbegynde ethvert arbejde og projekt i denne periode. Dit hårde arbejde vil hjælpe dig med at færdiggøre en ny aftale, der vil booste din forretning. Du vil udvikle en god forbindelse med udenlandske virksomheder, som vil hjælpe dig med at styrke din karriere. Din rival kan forsøge at skade dit image. Du vil få nyt tilbud i job, men undgå jobskifte på grund af retrograd Jupiter. 
Dit hårde arbejde vil blive set af din chef. Der er chancer for forfremmelser og lønstigninger i denne fase. Dit hårde arbejde og dedikation til dit arbejde vil øge din indkomst. Du kan investere penge i din virksomhed i denne periode. Det er ikke en gunstig måned til at låne eller låne penge. Vær forsigtig i alt dokumentrelateret arbejde. Undgå at investere dine penge i ejendom, spekulation og aktiemarked.

• Lykkelige datoer for karrieren: 1., 11., 20., 29

• Lykkelige datoer for investering: 7., 14., 23., 28

Kærlighed & Ægteskab

Denne måned skal du være loyal over for din partner. Hvis du er single, så er dette ikke en god periode at fri til nogen. Brug kvalitetstid med din partner for at styrke dit bånd. Din partner vil støtte dig økonomisk og følelsesmæssigt. Du tilbringer muligvis ikke en god omgang med din ægtefælle på grund af placeringen af ​​Rahu og Jupiter i ægteskabshuset. Det er klogt at give dem gaver og overraskelser for at få dem til at føle sig specielle. Du kan tage på udflugter bare for at styrke dit bånd. Du vil få kærlighed og støtte fra din partner. 
• Heldig dato for ægteskab: 6., 24., 29., 30

Familie og sundhed

Dette er en god måned til at nyde en god tid med din familie. Der vil mangle fred og harmoni derhjemme. Du kan investere i familievirksomhed i denne periode. Dine forældre vil støtte dig, men du har muligvis ikke et godt forhold til dine søskende. Du kan forblive forstyrret på grund af ben smerter og rygsmerter. Der vil være stress på grund af arbejdsbelastning. Øv yoga for et bedre helbred.