Måneds horoskop Stenbuk September 2023

Måneds horoskop Stenbuk September 2023

31. august 2023 Slået fra Af admin

Oversigt

Det er tid til at lægge mere indsats og arbejde hårdt for at opnå succes i din bestræbelse. Afstå fra for store personlige udgifter denne måned. Der vil være mere ansvar på arbejdspladsen, så kontakt dem med mere selvtillid og mod. I denne periode kan du forblive stresset på grund af en stor arbejdsbyrde. Desværre er held måske ikke i din favør, så vær tålmodig. Familie konflikter og forvirring kan opstå på grund af Retrograd Saturn. Undgå at komme i konflikter. Du kan interessere dig for politik og gøre det godt inden for forskningsrelaterede områder.

Karriere og økonomi

I denne måned bør du begynde at arbejde på et nyt projekt. Ethvert kreativt, design-, møbel- eller marketingrelateret arbejde vil vise sig at være frugtbart i denne periode. Din virksomhed ser muligvis ikke et godt tidspunkt på grund af forhindringer og forsinkelser, så vær forsigtig. Det er ikke et godt tidspunkt for et jobskifte. Dine overordnede vil støtte dig og give dig anerkendelse for dit hårde arbejde. 
Undgå unødvendige udgifter i denne periode. Du kan muligvis ikke spare penge på grund af uventede udgifter. Økonomiske forhold er muligvis ikke gunstige i denne periode. Denne måned byder på et gunstigt tidspunkt for tilbagebetaling af lån. Spekulative investeringer vil være frugtbare for dig. Hvis du overvejer ejendoms- eller jordinvestering, skal du søge råd, før du fortsætter. Hvis du ønsker at udvide din virksomhed, kan du investere penge i det.

• Lykkelige datoer for karrieren: 5., 7., 14., 16., 17.

• Lykkelige datoer for investering: 2., 5., 6., 23., 24., 29.

Kærlighed & Ægteskaber

Denne måned skal du føle dig energisk med hensyn til dit kærlighedsliv og tilbringe kvalitetstid med din partner. Dette er en romantisk periode til at uddybe din følelsesmæssige forbindelse gennem overraskelser og gaver. Aktiviteter såsom lange køreture, dates, flirt, møder og at lægge nye planer er i horisonten for denne måned. I denne periode møder du måske en speciel person, og det er klogt at fri til dem. Du bør bevare harmonien med din ægtefælle. Åndelige aktiviteter derhjemme kan vise sig at være gavnlige i denne fase. Din ægtefælle vil give dig følelsesmæssig og økonomisk støtte.
• Heldige datoer for ægteskab: 5., 7., 11., 14., 23.

Familie og sundhed

Der kan være familie tvister på grund af spildte udgifter, misforståelser og ego-sammenstød. Vær forsigtig med at forhindre uoverensstemmelser med den offentlige sektor. Du kan planlægge religiøse rejser og deltage i åndelige aktiviteter med din familie derhjemme. Plej dit forhold til din mor og undgå konflikter med søskende. Du kan planlægge fødselsdagsfejringer og nyde kvalitetsøjeblikke med dine børn. Der kan være sammenkomstfest derhjemme, som vil styrke dit forhold til dine pårørende. Udvis forsigtighed under kørslen, især når du indtager alkohol.