Måneds horoskop Fisken September 2023

Måneds horoskop Fisken September 2023

31. august 2023 Slået fra Af admin

Oversigt

Dit hårde arbejde vil give gunstige resultater for dig. du bør fokusere på besparelser. Tålmodighed og ro er afgørende for at overkomme udfordringer. Heldet er på din side denne måned, så overvej at forbedre dine religiøse rejser og afsætte midler til velgørenhed. Der kan være hyppige udenlandsrejser vedrørende projekter eller forretninger.

Karriere og investering

Der er efterspørgsel efter, at du arbejder hårdt på arbejdspladsen. Din ærlige indsats vil afspejle positivt på din virksomheds præstation. Selvom du kan støde på forhindringer, er nye projekter og succesfulde aftaler inden for rækkevidde. Du får muligvis en samtale til dit job, men det er vigtigt at bevare din selvtillid for at sikre jobbet. Din chef vil sætte pris på dig for dit hårde arbejde og ærlige indsats.
Inddrivelse af lån er mulig i denne måned. Spekulative investeringer kan vise sig at være frugtbare i denne periode. Ejendomshandel giver måske ikke bedre belønninger. Der kan være flere udgifter til boligrenovering og reparation af køretøjer. Søg råd fra eksperter, før du foretager en ny investering i erhvervslivet. Din mor vil støtte dig økonomisk. Tidligere investeringer vil give bedre resultater og booste din økonomi.

• Lykkelige datoer for karrieren: 3., 6., 9., 12., 21.

• Heldige datoer for investering: 9., 18., 21., 28

Kærlighed & Ægteskab

Dette er en gunstig måned for dit forhold. Du vil bruge kvalitetstid med din ægtefælle og partner i denne periode. Du bør forstå din partners følelser og for at bevare harmonien i dit forhold. Hvis du er single, kan der opstå en romantisk forbindelse i denne fase. Tøv ikke med at udtrykke dine følelser og dele dine følelser for et positivt svar. Undgå aggression og ego-sammenstød i dit ægteskabelige liv. Din ægtefælle kan få nye arbejdsmuligheder, hvilket fører til øget gevinst. At tilbringe kvalitetstid med din ægtefælle vil hjælpe med at opretholde et lykkeligt ægteskab.
• Heldige datoer for ægteskab: 2., 6., 15., 21., 24.

Familie og sundhed

Familie konflikter og egosammenstød kan opstå. Arranger et samvær og fester derhjemme for at bevare et hjerteligt forhold til familien. Dine forældre vil tilbyde støtte i dine bestræbelser. Familiens ansvar kan øges. Vær opmærksom på dit helbred. Undgå at spise junk og fedtet mad for at forhindre maveinfektioner. Rettidig medicinering er afgørende for at opretholde et godt helbred.