Måneds horoskop Tvilling September 2023

Måneds horoskop Tvilling September 2023

31. august 2023 Slået fra Af admin

Oversigt

Denne måned bringer en bølge af mod og viljestyrke til dig. Det er et gunstigt tidspunkt at tjene penge gennem ærlig indsats og hårdt arbejde. Det er klogt at søge vejledning fra eksperter og familie, før du træffer nogen beslutning. Din medfølelse og at hjælpe naturen over for de mindre heldige vil give dig anerkendelse i samfundet. Men på grund af Jupiters tilbagegang fra den 4. september, er det godt at afstå fra at starte nye virksomheder eller projekter uden at søge råd fra eksperter. Du har måske flere muligheder for at gøre dit liv mere luksuriøst. Undgå ekstravagance med hensyn til luksus og materielle bekvemmeligheder. 

Karriere og økonomi

Denne måned byder på udsigter til succes gennem flittigt arbejde, så gear op og undgå doven tilgang. Hvis du overvejer et jobskifte, vil du sandsynligvis sikre dig en ny stilling med ønsket løn. Du kan få forfremmelser, ros eller støtte fra chefen, da Saturn og Jupiters retrograde bevægelser er i den rigtige retning. 
Udvis forsigtighed med hensyn til udgifter relateret til kvinder og din romantiske partner, da disse kan påvirke din økonomi. Dine bestræbelser på at samle rigdom vil sandsynligvis vise sig at lykkes. Økonomiske gevinster er mulige fra dine forretningsforetagender. Denne tid er gunstig til at overveje et banklån til forretningsformål. Spekulative investeringer på aktiemarkedet ville være frugtbare. Du kan få et godt overskud på grundkøb og ejendomsinvesteringer fra den 16. september. Det er klogt at tage eksperternes råd, før du underskriver eventuelle økonomiske dokumenter.

• Lykkelige datoer for karrieren: 14., 16., 19., 20., 23.

• Lykkelige datoer for investering: 5., 14., 16., 23., 25.

Kærlighed & Ægteskab

Denne måned vil være fuld af romantik, og der er muligvis en chance for, at du finder din partner i denne fase. Du bør bruge noget kvalitetstid med din partner for at styrke dit bånd. Hvis du får forslag fra din ven, så accepter det, hvis du også kan lide dem. Vær forsigtig med dit ægteskabsliv og undgå indblanding fra tredje person i dit kærlighedsliv. Der kan være misforståelser og forvirring i dit ægteskabelige liv på grund af Jupiters retrograde bevægelse. Udvikl en bedre forståelse med hinanden ved at bruge tid sammen for at bevare et harmonisk bånd.
• Heldige datoer for ægteskab: 5., 11., 14., 23., 25., 29.

Familie og sundhed

Denne måned bør du bruge kvalitetstid med dine familiemedlemmer for at styrke dit bånd. Du må gerne renovere din bolig i denne periode. Der kan være stress med din familie, som kan afbødes gennem en klar samtale. Dine forældres støtte vil hjælpe dig med at lindre stress i forskellige aspekter af dit liv, herunder forretningsforetagender. Du kan arrangere et lykkebringende arrangement derhjemme. Sundhedsmæssigt bør du søge råd hos en læge, hvis du ikke har det godt, pas ekstra godt dit helbred i denne måned.