Måneds horoskop Vædderen September 2023

Måneds horoskop Vædderen September 2023

31. august 2023 Slået fra Af admin

Oversigt

Denne måned er det tilrådeligt at kontrollere din vrede, ego og tænke dig om, før du siger noget til nogen, mens Mars passerer gennem det 6. hus. Du bør søge råd, før du tager større beslutninger vedrørende din karriere og investeringer. Du kan interessere dig for kunstneriske og designrelaterede aktiviteter. Undgå at lave rejseplaner og undlad at bruge på dyre genstande som angivet af Retrograd Jupiter den 4. september. Mens Rahu indgyder dig mod, udvis forsigtighed og søg vejledning, før du tager en vigtig beslutning.

Karriere og økonomi

Denne måned vil du overvinde enhver karrierehindring, men det er vigtigt at træffe beslutninger efter at have søgt råd. Din ærlige indsats vil føre til en gunstig stilling på arbejdspladsen. Denne måned er fremragende til at arbejde på en afventende virksomhedsopgave. Du kan få muligheder for et jobskifte med attraktive tilbud fra eftertragtede virksomheder. Dette er den periode, hvor du kan få forfremmelse. Efter den 17. september er dette en gunstig periode for noget positivt i dit arbejdsliv.
Partnerskabsbestræbelser vil give dig succes, og der er potentiale til at sikre projekter. Måneden byder på en passende periode til at erhverve fast ejendom. Spekulative investeringer og aktiemarkeder er gunstige i denne periode, hvilket fører til overskud fra jordtransaktioner. Nye investeringer i jord eller ejendom er angivet. Dette er en god fase for arvejendomsanliggender.

• Lykkelige datoer for karrieren: 11., 14., 20., 23., 29.

• Lykkelige datoer for investering: 5., 7., 14., 23., 28., 29.

Kærlighed & Ægteskab

Vær forsigtig med tvister og misforståelser, da dit ego kan føre til problemer i forholdet indtil den 17. september. Styr din over forventning. Hvis du er single, vil du møde en speciel person i denne periode, men det er klogt at fri til dem efter den 16. september. Du kan tilbringe romantisk tid med din partner, som vil hjælpe med at styrke jeres bånd. Måneden bringer gunstige udsigter for dit ægteskabelige liv. Det er sandsynligt at løse tvister, men stræb efter at kontrollere vrede og forvirring. Vær opmærksom på din ægtefælles velbefindende og følelsesmæssige behov.
• Heldige datoer for ægteskab: 6., 14., 23., 24., 29.

Familie og sundhed

Mens familierelationerne forbliver positive i denne periode. Vær forsigtig, da enhver misforståelse med søskende kan forstyrre harmonien derhjemme. Du kan drage fordel af kulturarv i denne fase. Du kan planlægge et samvær og fester derhjemme. Den økonomiske situation i din familie vil sandsynligvis forbedres, og forældrestøtte vil være tilgængelig. Prioriter regelmæssige sundhedstjek. Vær forsigtig under kørslen. Vær opmærksom på din kost for at, ved at undgå junk og fedtet mad.