Måneds horoskop Krebs September 2023

Måneds horoskop Krebs September 2023

31. august 2023 Slået fra Af admin

Oversigt

Denne måned lover en dejlig tid, da Venus passerer gennem dit stjernetegn og bringer underholdning og nydelse. Med dit mod vil du overvinde udfordringer og holde dine følelser i skak. Brug dine strategiske tilgange til at løse problemer og tilbyde vejledning til dem, der har behov. Dette er et gunstigt tidspunkt for at gå i gang med nye bestræbelser, især inden for politik og regeringsarbejde.

Karriere og økonomi

Denne måned byder på udfordringer i din karriererejse, der opfordrer til forsigtighed, når du overvejer nye forretningsforetagender, især dem, der involverer partnerskaber. Udenlandske projekter kan byde på lovende muligheder, men det er klogt at udskyde større beslutninger, som indikeret af den retrograde Mercury efter den 16. september. Styrk din virksomhed gennem øget annoncering, især for design og kreative projekter. Hvis du leder efter et jobskifte, så skal du vente på det. Forfremmelsesmuligheder stemmer muligvis ikke overens med dine forventninger, da du muligvis ikke får støtte fra chef eller senior. Langsigtede investeringer i aktiemarkedet vil være nyttige.

• Lykkelige datoer for karrieren: 2., 5., 14., 16., 25.

• heldige datoer for investering: 10., 11., 14., 23., 29.

Kærlighed & Ægteskab

I denne måned bør du bruge kvalitetstid med din partner for at styrke dit bånd til dem. Styr uden om kærlighedstrekanter og forviklinger med din gamle kending. Denne måned skal du dele åndelige øjeblikke med din partner derhjemme. Vær forsigtig med dit ægteskabelige forhold, da Saturns retrograd kan føre til uenigheder. Tålmodighed er nøglen, når du føler dig stresset eller ensom. Du bør bruge kvalitetstid med din ægtefælle for at opretholde et harmonisk forhold. Der kan være problemer med dine svigerforældre, vær ekstra varsom i denne periode. 
• Heldige datoer for ægteskab: 2., 5., 14., 20., 23., 29.

Familie og sundhed

Din familie tilbyder støtte, selvom lejlighedsvise tvister kan opstå på grund af ego-sammenstød indtil den 17. september. Du kan deltage i boligaktiviteterne og boligrenoveringen. Der kan være nogle ejendomsrelaterede tvister med dine søskende. Du vil få støtte fra dine forældre i dine forretningsbestræbelser. Håndter tvister om arveejendomme meget forsigtigt. Vær forsigtig med sundhedsproblemer, herunder muskel- eller rygsmerter, mens du fokuserer på en afbalanceret kost for at forhindre maveinfektioner og begrænse forbruget af junkfood.