Måneds horoskop Skorpionen September 2023

Måneds horoskop Skorpionen September 2023

31. august 2023 Slået fra Af admin

Oversigt

Denne måned vil du håndtere forhindringer gennem hårdt arbejde  og opfylde din drøm. Undgå negative tanker og overtænkning i denne fase. Tag ikke nogen forhastet beslutning, da det kan føre til tab. Du bør gøre din bedste indsats for at opnå succes, da Sun flytter dit eget skilt i karrierehuset indtil den 17. september. Undgå konflikter og skænderier på arbejdspladsen. Du møder måske folk med høj autoritet, og det vil booste din politiske karriere. Du vil gøre gode gerninger, der vil hjælpe dig med at opnå berømmelse i samfundet. Enhver retssag eller tvister fra fortiden vil blive løst, og resultatet vil være til din fordel.

Karriere og økonomi

Denne måned er gunstig for din karriere og investering. Du kan starte et nyt arbejde i partnerskab. Med dit hårde arbejde og dedikation til dit arbejde, vil din virksomhed se et nyt højdepunkt. Du kan interessere dig for marketing, medier og socialt arbejde. Dette er ikke en gunstig periode for et jobskifte på grund af tilstedeværelsen af ​​Jupiter og Rahu i karrierehuset. Du får et nyt tilbud i denne måned. Du kan få forfremmelse eller lønstigning i denne periode. 

• Heldige datoer for karrieren: 7., 11., 23., 25

• Lykkelige datoer for investering: 11., 16., 28., 29

Kærlighed & Ægteskab

Denne måned er ikke god for dit romantiske forhold. Hvis du er single og forelsker dig i nogen, så er det klogt at være tålmodig og undgå at fri til dem i denne periode. Du møder måske en gammel bekendt, og det er op til dig at tage imod deres forslag. Brug kvalitetstid med din partner for at udvikle en bedre forståelse. Du vil få følelsesmæssig støtte fra din ægtefælle. Undgå at komme i konflikter med dine svigerforældre.
• Heldige datoer for ægteskab: 2., 20., 23., 29 

Familie og sundhed

Undgå at komme i konflikter med familien efter den 4. september, da Jupiter er i retrograd bevægelse. Hårdt sprog kan føre til konflikt med dine nære og kære. Ejendomsrelaterede problemer kan ødelægge harmonien i familien. Du vil få støtte fra dine forældre. Pas på din hud og blodrelaterede problemer. Vær forsigtig under kørslen. Det er klogt at tage lidt tid til en morgentur og dyrke yoga for at holde sig mentalt og fysisk i form. Pas på din mors helbred.