Måneds horoskop Løven September 2023

Måneds horoskop Løven September 2023

31. august 2023 Slået fra Af admin

Oversigt

Din viljestyrke og mod vil øges på grund af tilstedeværelsen af ​​Venus i Løven. Du vil få en høj position i politik og ville opfylde dine drømme. Dit hårde arbejde og ærlige indsats vil hjælpe dig med at få en forventet indkomst i denne måned. Du kan starte dit egen virksomhed med dine venner. Undgå ekstravagance og fokuser på at spare penge til en regnvejrsdag. Køb jord eller eget hus og få arvejendom. 

Karriere og økonomi

Dette er en god måned for forretninger relateret til skønhed, kreativitet, tøj, luksusartikler eller designarbejde. Du vil få nye muligheder fra nye projekter og udenlandsk ordre/aftale. Du skal ikke tage en beslutning i hast. Ikke et godt tidspunkt at skifte job på grund af retrograd Saturn. Prøv at finpudse dine færdigheder for at være i din chefs gode bøger. 
Rådgivning eller rådgivning relateret virksomhed ville være gavnlig denne måned. Tænk dig om, før du træffer beslutning om penge eller forretnings spørgsmål. Prøv at undgå at tage lån i denne måned på grund af retrograd Saturn. Du kan bruge penge på spekulation og aktiemarked. Forældre kan støtte dig i pengesager. Du kan få indtægter fra tidligere investeringer. Dette er et godt tidspunkt for investering i jord eller ejendom. Du ville købe luksus genstande til hjemmet og bruge penge i køretøjet.

• Heldige datoer for karrieren: 7., 16., 19., 20

• Heldige datoer for investering: 2., 11., 23., 25

Kærlighed & Ægteskab

Du vil blive forelsket i denne måned, men du vil ikke nemt få positive resultater, så du vil vente og være tålmodig på grund af Jupiter og Rahu placering. En gammel kending kommer ind i dit liv denne måned. Din partner kan begynde på nyt arbejde, og du bør støtte din partner. Ægteskabslivet er muligvis ikke godt denne måned på grund af tilstedeværelsen af ​​Saturn i ægteskabets hus. På grund af misforståelser kan der være uoverensstemmelser med din partner.
• Heldige datoer for ægteskab: 5., 11., 24., 29

Familie & sundhed 

Du kan bruge penge på luksus ting og købe møbler til hjemmet. Det er dit ansvar at håndtere eventuelle tvister på familie fronten.  Der vil være rejser med familien, og du vil nyde en god tid med familien. Forældre kan støtte dig. Pas på din mors helbred. Kør forsigtigt. Pas på din dit eget helbred.