Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Vandmanden Juli 2023

Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Vandmanden Juli 2023

3. juli 2023 Slået fra Af admin

Tarot Vandmanden horoskop

Kære Vandmænd, en forfremmelse på arbejdet og nye forretningspartnerskaber vil definere dit professionelle liv i denne måned, i henhold til Tarot-læsningen for juli. Kraftige kvinder, der tager føringen i dit personlige liv, vil være nøglen til din lykke. 

  • Kærlighedsforhold (tarotkort – otte tryllestave)

Kære Vandmænd, I skal være forsigtige! Gad vide hvorfor? Der vil være noget kaos i jeres forhold. Du vil altid være i hast og ikke i fred, som om der mangler noget. Det vil være som et galt løb, der fører dig ingen vegne, så det vil være meget bedre at sætte farten ned. 

  • Karriere (Tarotkort – Three of Wands)

I henhold til Tarot-forudsigelsen for juli 2023, kære Vandmænd, har du stor mulighed for en forfremmelse eller endda en lønstigning. Du vil være i en stærk position i din karriere i løbet af denne tid på grund af dine fremragende færdigheder i din branche. 

  • Familie (Tarotkort – Ypperstepræstinden)

Kvinder i husstanden vil spille en fremtrædende rolle i denne måned. Du og dine familiemedlemmer vil bruge viden, visdom og elegance til at udføre jeres daglige liv.  

  • Business (Tarotkort – The Magician)
Relaterede indlæg  Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Krebs Juli 2023

Kære Vandmænd, gør dig klar, da nye forretningsmuligheder vil banke på dørene, som det fremgår af forudsigelserne i Tarot juli måned. Med nye associationer vil positive energier og held komme ind i systemet. Du er bestemt på vej mod en rentabel tid i år forretningsmæssigt. 

Afhjælpning – Bær en turmalinkrystal for at holde negativiteten og elektromagnetiske strålinger væk fra din magnetiske aura.