Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Stenbuk Juli 2023

Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Stenbuk Juli 2023

3. juli 2023 Slået fra Af admin

Tarot Stenbuk horoskop

Kære Stenbukke, ifølge Tarot juli måneds forudsigelse vil din virksomhed nå nye højder. Nogle spændinger kan opstå i dit job, men bekymre dig ikke, da disse vil være midlertidige. Masser af sjov og boltrestunder med familie og kære er på kort, så få det bedste ud af det. 

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – Ace of Cups) 

Dejlige Stenbukke, kærlighed er i luften for dig. Tarotkortet viser, at mange af jer vil starte et nyt forhold med Amors velsignelser. Alle dine forhold vil være fulde af kærlighed, lidenskab og omsorg. 

  • Karriere (Tarotkort – Nine of Swords)

Nogle spændinger og bekymringer kan dukke op på arbejdet, hvilket får dig til at brænde midnatsolien. Du skal dog ikke bekymre dig, da denne fase vil være midlertidig, og på ingen tid vil du flyve højt på himlen igen og have total kontrol over dit professionelle liv.  

  • Familie (Tarotkort – Tre kopper)  

Kære Stenbukke, gør dig klar til masser af sjov og spænding. Den månedlige Tarot-læsning indikerer, at du vil have en god tid denne måned med din familie. Du vil virkelig skabe minder for hele livet. Så gå ud, hav det sjovt, og slip dit hår. 

  • Business (tarotkort – fire tryllestave)
Relaterede indlæg  Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Vandmanden Juli 2023

Din virksomhed vil give dig stabilitet og sikkerhed i de næste par måneder, i henhold til Tarot-forudsigelsen for juli 2023. Du og din virksomhed vil blive talt om socialt med en masse troværdighed og respekt. Du vil få flere økonomiske gevinster af din virksomhed, og den sociale værdi af din virksomhed vil også stige. Din virksomhed vil få navn og berømmelse og dermed blive socialt anerkendt og velrespekteret i samfundet. 

Løsning – Latter Yoga tidligt om morgenen vil holde dig i gang resten af ​​dagen. Prøv at gøre dette i en gruppe; at gøre det alene vil dog også give dig resultater.